آموزش نصب سرچ کنسول گوگل ۲۰۲۰+ آموزش ویدیویی

زمان مطالعه: 14 دقیقه
6K بازدید
آموزش نصب سرچ کنسول گوگل 2020

آموزش نصب سرچ کنسول گوگل در سال ۲۰۲۰(نسخه جدید)

سرچ کنسول چیست؟

شاید خیلی از افراد فقط این اسم را شنیده اند و دقیقا آگاهی ندارند که این سیستم چیست و چه کارایی‌هایی دارد؟

سرچ کنسول یک سرویس کاملا رایگان است، این سرویس توسط شرکت بزرگ گوگل به کاربران ارائه داده می شود که به مدیران یا همان وبمستران اجازه می‌دهد تا بتوانند به راحتی سایت خود را دیده‌بانی (مانیتور) و عیب یابی کنند و در نهایت بتوانند با آنالیز و بررسی داده ها و برطرف کردن عیب‌ها و مشکلات سایت، حضور قدرتمندتری در دنیای وب داشته باشند.

جدیدترین آپدیت سرچ کنسول گوگل در سال ۲۰۲۰

آخرین آپدیت سرچ کنسول گوگل

شرکت گوگل در سال ۲۰۱۹ تصمیم گرفت تا نسخه قدیمی خود را به قسمت بایگانی انتقال دهد و نسخه جدید سرچ کنسول را به کاربران ارائه دهد و این تغییر ناگهانی و سریع بسیار پیچیده بود و حتی برای چشمان عقاب گونه افراد متخصص در حوزه سئو نیز بسیار سریع و خشن بود.

با وجود این تغییر و بروزرسانی‌های سال ۲۰۱۹ که عواقب زیادی داشت و تا مقدار زیادی دنیای بهینه سازان را  ملتهب کرد. شرایط بسیار پیچیده شد و معادلات کمی سخت‌تر و از طرفی رقابت داغ تر و جذاب‌تر شد.

با وجود تمام تفاسیر بالا ما امروز در این مقاله قصد داریم تا بهترین و جامع ترین آموزش نصب سرچ کنسول گوگل در سال ۲۰۲۰ را به شما علاقه مندان ارائه دهیم پس تا انتها با آکادمی راه دی ام همراه باشید. البته شما میتوانید با مراجعه به سایت باشگاه دیجیتال مارکتینگ به جامع ترین دوره سرچ کنسول گوگل رایگان دسترسی داشته باشید.

شروع نصب سرچ کنسول گوگلخیلی از افراد موفق در دنیای وب اعتقاد دارند که موفقیت خود در این حوزه را مدیون این ابزار رایگان و قدرتمند هستند و شما می توانید با بررسی و آنالیز این داده‌ها در این ابزار، ترافیک هدفمندی را به سمت سایت خود هدایت کنید. که امروزه نام دیگر این ترافیک هدفمند طلای مجازی است.

اگر علاقه ای به خواندن مقاله ندارید می توانید آموزش نصب سرچ کنسول گوگل ۲۰۲۰ را ببینید

چگونه سرچ کنسول جدید گوگل را نصب کنیم؟

چگونه سرچ کنسول گوگل را نصب کنیم

اگر بخواهیم هوشمندانه عمل کنیم باید در کنار این ابزار قدرتمند،ابزار گوگل آنالیتیک را نیز بر روی سایت نصب کنید.

  • در ابتدا وارد سایت سرچ کنسول گوگل شوید.(توجه کنید برای وارد شدن به سایت گوگل سرچ کنسول نیازی به استفاده از فیلترشکن ندارید)
  • آدرس سرچ کنسول گوگل : https://search.google.com/search-console/about
  • اگر قبل از نصب سرچ کنسول، گوگل آنالیتیک را نصب کرده‌اید، می‌توانید از همان اطلاعاتی که آنالیتیک را با آن نصب کرده‌اید وارد اکانت شوید. ولی اگر ابتدا وارد Search Console می‌شوید نیاز به یک Gmail دارید که ترجیحا سعی کنید برای هر دو ابزاری که Google ارائه داده است از یک اکانت استفاده کنید.
  • بعد از اینکه به صورت موفق وارد سایت شدید، دکمه Add Property را که در بالای سایت قرار گرفته است فشار دهید.
  • بعد از ورود به بخش بعدی باید از طریق دو حالت پیشنهادی، یکی از این دو حالت را انتخاب کنید و نام دامنه خود را وارد کنید.

توجه توجه: پیشنهاد میکنیم اول کامل مقاله رو بخوانید و بعد تصمیم گیری  بکنید که از کدام روش سایت رو در گوگل سرچ کنسول ثبت کنید.

در این قسمت بین علما اختلافات زیادی وجود داره که از کدام حالت برای ثبت سایت استفاده کنیم؟

ما در دنیای دیجیتال مارکتینگ و سئو باید سعی کنیم تا به مستندات و نظریات افراد بزرگ در این حوزه رجوع کنیم تا متوجه شویم که چه کاری درست است و چه کاری غلط؟

در فوریه ۲۰۱۹ مقاله‌ای تحت عنوان خداحافظی URL Prefix توسط بری شوارتز یکی از افراد متخصص در حوزه (SEM(Search Engine Marketing در سایت Search Engine Land (یکی از معتبرترین منابع و مرجع‌های دنیای موتور جستجو) منتشر شد که دقیقا به همین موضوع اشاره دارد. شما با قابلیت جدید سرچ کنسول گوگل دیگر نیاز نیست تمام حالت های دامنه خود اعم از با www، بدون www، با http و https، و بدون هر دو یا حالت هایی که در نسخه قبلی باید برای به دست آوردن اطلاعات وارد می کردید را در قسمت Domain Property وارد کنید.

انتخاب حالت ثبت در سرچ کنسول گوگل

در این قابلیت جدید که Domain Property نام دارد شما نام دامنه خود را بدون نیاز به پروتکل (rahedm.ir) وارد می کنید و تمام اطلاعات شامل همه subdomain، path و protocol ها را به شما در قالب یک دارایی (دامنه)  ارائه می‌دهد.

ما هم به شما استفاده از حالت Domain Property را پیشنهاد می‌دهیم.

قابلیت جدید برای وارد کردن نام دامنه در سرچ کنسول گوگل

با نگاه کردن به عکس بالا به راحتی می‌توانید متوجه فرق این دو حالت شویم.

یکی از سؤالاتی که ممکنه ذهن خیلی از افراد را درگیر خودش بکنه اینه که اگر حالت Domain Property بهتر از حالت Url Prefix هستش؛ پس چرا گوگل این حالت را حذف نمیکنه؟

سرچ کنسول گوگل با اضافه کردن این قابلیت سعی کرده تا به مرور زمان این تغییر رخ دهد و افراد به تدریج به استفاده این قابلیت عادت کنند و در نتیجه، نتایج بهتری به ارمغان آورند. ولی نکته بسیار جذاب تر، امکانی به نام Live Indexing هست که اطلاعات را سریع‌تر در اختیار وبمستران قرار میده که همین موضوع باعث رشد قابل ملاحظه‌ای در دنیای بهینه سازی وبسایت ها برای کاربران تلقی میشود و نوید می‌دهد که روز به روز این دنیا در حال توسعه است و قرار است که اطلاعات به بهترین شکل و در کمترین زمان ممکن در اختیار کاربران قرار بگیرد.

البته بهترین مرجع، دستورالعمل‌های خود گوگل درباره سرچ کنسول گوگل است.

بعد از ثبت دامنه نوبت به مرحله تشخیص مالکیت دامنه توسط گوگل میرسد.

شناسایی مالکیت دامنه توسط گوگل

یکی از سخت‌ترین مراحل نصب سرچ کنسول از دیدگاه وبمستران این مرحله است و دلیل این موضوع راهکارهای متفاوت برای تشخیص مالکیت دامنه توسط گوگل است.

چرا گوگل باید مالکیت دامنه را تایید کند؟

چرا سرچ کنسول گوگل نیاز به وریفیکیشن دارد؟

این مرحله از دیدگاه Google یکی از مهم‌ترین مراحل است زیرا که قصد اصلی برای انجام این کار این است که هر کسی نتواند اطلاعات سایت شما را رصد کند و به همین علت در این مرحله Google قصد دارد تا شما مالکیت دامنه خود را اثبات کنید و بعد از این مرحله شما به راحتی می توانید از این ابزار Data Monitoring استفاده کنید و با عیب یابی و برطرف کردن ایرادات فنی سایت، ترافیک را به سمت سایت خود هدایت کنید.

پس با اضافه کردن این مرحله گوگل سعی دارد تا از اطلاعات شما حفاظت کند.

۷ راهکار برای ثبت مالکیت دامنه در سرچ کنسول گوگل

7 راهکار برای نصب سرچ کنسول گوگل

ما در این قسمت سعی داریم تا به شما نشان دهیم که ۷ راهکار برای ثبت مالکیت Domain در Google وجود دارد که ما به صورت جامع بهترین روش ها را با هم مورد بررسی قرار خواهیم داد.

  1. روش‌های دستی برای ثبت مالکیت دامنه
  2. افزونه‌ برای سایت های وردپرسی، برای انجام این کار

که در قسمت ابتدایی ما ۵ روش دستی را به شما معرفی می کنیم و در اولویت دوم ۲ راهکار برای انجام این کار توسط افزونه‌های بهینه سازی را به شما اموزش خواهیم داد.

۵ روش دستی برای اثبات مالکیت دامنه

۱- استفاده از HTML Verification File

استفاده از فایل HTML برای نصب سرچ کنسول گوگل

در این روش شما نیاز دارید تا فایل HTML که سرچ کنسول به شما می دهد را در Root Directory سایت خود آپلود کنید تا شما شناسایی شوید ولی تنها مسئله پیش روی، دسترسی به فایل های درون هاست یا سرور است که برای دسترسی به این بخش در صورتی که دسترسی نداشته باشید باشید باید با مدیر سایت ارتباط بر قرار بکنید، اگر هم که هاست و یا سرور برای خودتان باشد که کافیست این فایل رو در Root قرار بدید. اگر از هاست های لینوکسی استفاده بکنید امکان داره که کنترل پنل هاست شما یکی از این ۳ کنترل پنل محبوب باشه: Cpanel – Direct Admin – Pelesk که در تمامی کنترل پنل های لینوکسی شما دسترسی به بخش  File Manager دارید که از اون بخش میتونید وارد Root سایت بشید و فایل رو در آنجا قرار بدید. اگر تو این بخش به مشکل برخوردید حتما در کامنت ها با ما در میان بزارید.

چگونه از طریق HTML Verification File مالکیت دامنه را ثبت کنیم؟

  • در ابتدا بعد از ثبت دامنه در بین راهکارهای پیشنهادی گوگل می توانید این روش را انتخاب کنید که در ادامه گوگل یک فایل HTML در اختیار شما قرار میدهد و شما باید این فایل را دانلود کنید و سپس این فایل را با استفاده از ابزارهای مدیریت هاست (FTP) در فولدر Public قرار دهید. توجه کنید که بدون این ابزار ها هم می توانید این کار رو انجام دهید. که این فایل با پسوند html در این فولدر ذخیره میشود و پس از آپلود فایل html در فولدر public به سرچ کنسول گوگل بازگردید و دکمه verify را فشار دهید.
۲- استفاده از متا تگ HTML

روش دومی که شما در این روش می‌توانید مالکیت دامنه را در سرچ کنسول گوگل انجام دهید استفاده از روش تگ HTML است در این روش باز شما ۲ راه پیش رو دارید تا با استفاده از این روش این مالکیت را اثبات کنید.

متا تگ html نصب سرچ کنسول

در این روش شما باید یک متاتگ ساده را در قسمت <Head> سایت خود قرار دهید.

  • قرار دادن متاتگ به صورت مستقیم در فایل header.html یا header.php یا header.aspx , ….
  • قرار دادن متاتگ به صورت مستقیم در header.php چایلد تم سایت خود، در صورتی که سایت شما وردپرسی باشد
  • استفاده از افزونه‌ها برای سایت های وردپرسی

شما می توانید با یک جستجوی ساده افزونه‌هایی که می‌توانید به وسیله آن ها بدون نیاز به کاری تگ html را در تگ هد قرار دهید را پیدا کنید.(همیشه سعی کنید از افزونه‌هایی استفاده کنید که بیشترین نصب را نسبت به بقیه افزونه های دیگر دارند استفاده کنید و حتما به نظرات کاربران هم دقت ویژه ای داشته باشید)

حال شاید از خود بپرسید که چرا باید این متاتگ را به چایلد تم (child theme) اضافه کنم؟

جواب این سؤال بسیار ساده است زیرا اگر به قالب اصلی خود اضافه کنید، هر بار که وردپرس آپدیت میشود اثبات مالکیت دامنه شما از بین می‌رود و باید دوباره این کار را انجام دهید!!!

البته برای اضافه کردن تگ html افزونه‌هایی نیز وجود دارد که می توانید از این ابزار برای این کار استفاده کنید.

نکته: با توجه به آخرین و جدیدترین آپدیت های گوگل اکثر وبمستران متوجه این موضوع شده‌اند که سرعت سایت یکی از شاخص‌هایی است که تاثیر زیادی دارد و استفاده بیش از حد از افزونه ها باعث کندی سرعت سایت می‌شود و پیشنهاد می‌شود که برای انجام هر فعالیتی سعی کنید از افزونه استفاده نکنید مگر در شرایط خاص.

۳- استفاده از DNS TXT Record

در این روش شما نیاز دارید تا TXT Record را به DNS خود اضافه کنید و در این روش نیازی نیست تا شما قطعه کدی را به Source سایت خود اضافه کنید. در آژانس دیجیتال مارکتینگ راه دی ام ما این روش را را به شما پیشنهاد میدهیم.

همه وبمستران این موضوع را میدانند که هر قطعه کدی می تواند تعداد ریکوئست های سمت سرور را افزایش دهد و همین باعث کندی سرعت سایت میشود و اگر قرار باشد برای هر کاری یک قطعه کد اضافه شود سرعت سایت به شدت کاهش می‌یابد.

در نتیجه افرادی که در حوزه بهینه سازی موتورهای جستجو فعالیت می‌کنند اکثرا DNS TXT Record را ترجیح می‌دهند. در این قسمت به شما قدم به قدم آموزش می‌دهیم که چگونه با استفاده از این روش سایت خود را در سرچ کسنول ثبت نمایید.

  • قدم اول 

در این مرحله کد داده شده توسط سرچ کنسول گوگل را کپی کنید.

  • قدم دوم

سپس وارد کنترل پنل هاست و یا سرور خود شوید و گزینه Zone Editor را انتخاب کنید.

  1. سی پنل برای نصب سرچ کنسول گوگل
  2. دکمه Manage را انتخاب کنید.
  3. گزینه Add Record را انتخاب کنید.
  4. در قسمت Name نام دامنه خود را وارد کنید.(rahedm.ir)
  5. در مقابل TTL عدد ۳۶۰۰ را وارد کنید.
  6. گزینه Type را به TXT تبدیل کنید.
  7. Record یا کد داده شده توسط گوگل را وارد کنید.
  8. در آخر Add Record را انتخاب کنید.

اضافه کردن رکورد در dns برای نصب سرچ کنسول گوگل

 

بعد از اینکه تمام مراحل بالا را به درستی انجام دادید می توانید به سرچ کنسول گوگل بازگردید و دکمه Verify را فشار دهید و بعد از اتمام یک پیغام در خصوص با موفقیت ثبت شدن سایت شما به شما از سمت سرچ کنسول گوگل نمایش داده میشود.

و در آخر دو روش استفاده از گوگل آنالیتیک و گوگل تگ منجر نیز وجود دارند که در این مقاله به توضیح این روش ها نخواهیم پرداخت ولی علت اصلی نپرداختن به این دو روش یک مسئله بسیار مهم است.

امروزه اکثر افراد متخصص در این حوزه اعتقاد دارند که برای بدست آوردن اطلاعات دقیق‌تر باید از طریق روش Domain Property استفاده کنید تا سرچ کنسول گوگل اطلاعات دقیق تری به شما بدهد و شما زمانی که از این طریق سرچ کنسول را نصب کنید تنها راه شناسایی مالکیت دامنه DNS TXT Record است و به همین دلیل ما در آژانس دیجیتال مارکتینگ به شما همین راه را پیشنهاد میدهیم.

دو روش ثبت سرچ کنسول گوگل به وسیله افزونه‌ها

اگر قصد ندارید از هیچ کدام از روش های دستی بالا استفاده کنید می توانید به وسیله افزونه‌های که قابلیت این کار را دارند استفاده کنید.

در این قسمت دو افزونه که قابلیت ثبت در سرچ کنسول گوگل را دارند معرفی خواهیم کرد و به شما به صورت کامل آموزش خواهیم داد که چگونه به وسیله این ابزارها سرچ کنسول را بر روی سایت خود نصب کنید.

افزونه Yoast

در ابتدا قسمت SEO در پیشخوان وردپرس وارد شوید و سپس در منوی Webmaster Tool در قسمت Google Verification Code فقط کافی است کد گوگل را وارد کنید. همین کار برای ثبت مالکیت کافی است. نکته ای که در این مرحله وجود داره این هستش که از این مرحله امکان این که شما نتونید این فعال سازی رو انجام بدید وجود داره، چرا که ما در آژانس دیجیتال مارکتینگ راه دی ام این موضوع رو تجربه کردیم که افزونه یوآست در هاست هایی که سرور هاشون در کشور ایران میزبانی میشن نمیتونه این اتصال رو برقرار بکنه. ولی خب قابل توجه تون باشه که نمیشه به این تجربه ۱۰۰ درصد استناد کرد و شما خودتون باید این موضوع رو پیگیری بکنید چرا که شاید مشکل از جای دیگری باشد.

 

استفاده از افزونه یواست برای نصب سرچ کنسول گوگل

حال سؤال اصلی این است که Verificaton Code را باید از کجا بدست آورد؟

این کد همان متا تگ HTML است که در یکی از مراحل دستی به آن اشاره کردیم که شما باید همین متاتگ را در این قسمت وارد کنید.

افزونه All In SEO Pack

روش ثبت سرچ کنسول گوگل در این افزونه شباهت زیادی به ثبت در افزونه yoast دارد و شما باید در قسمت پیشخوان وردپرس سایت خود وارد تنظیمات General شوید و در قسمت Google Webmaster Tolls همان تگ HTML را وارد کنید. و از این طریق نیز می توانید سایت خود را در سرچ کنسول گوگل ثبت کنید.

افزونه all in one seo pack برای نصب سرچ کنسول گوگل

کدام روش بهترین روش برای ثبت سایت در سرچ کنسول است؟

برای اینکه اطلاعات به بهترین شکل ممکن استخراج شوند شما باید از روش DNS TXT Record استفاده کنید که برای ثبت مالکیت دامنه باید از طریق Domain Property اقدام کنید و دلیل اینکه این روش از روش های دیگر بهتر است این است که در این روش شما نیازی نیست تا قطعه کدی اضافه کنید و می توان گفت بهینه ترین روش است.

حالا نوبت شما است

در این مرحله شما باید یکی از روش ها را انتخاب کنید و ببینید که کدام روش برای شما بهتر و ساده تر است ولی فراموش نکنید که ما در مجموعه آکادمی راه دی ام روش DNS TXT Record را به شما پیشنهاد می‌دهیم زیرا بهترین روش است و اطلاعات دقیق تری را به دست می‌آورید و بهتر می‌توانید سایت خود را آنالیز کنید.

زمانی که شما سرچ کنسول را بر روی سایت خود نصب می‌کنید ممکن است اتفاقاتی رخ دهد که دانستن آن بسیار مهم است.

خطاهای هنگام نصب سرچ کنسول گوگل ۲۰۱۹

خطاهای متداول در نصب سرچ کنسول گوگل

  • Your server returned an invalid response

در این شرایط به احتمال زیاد شما برای سایت خود رمز‌گذاری خاصی انجام داده‌اید و به همین دلیل با این خطا در سرچ کنسول گوگل مواجه می‌شوید و باید این موضوع را بررسی کنید تا این خطا رفع شود.

  • The connection to your server timed out

این خطا در سرچ کنسول گوگل به این معناست که زمان اتصال شما به سرور به پایان رسیده است که معمولا این موضوع به سرور شما مربوط میشود که در این زمان با مشکل روبرو شده یا انقدر شلوغ است که توانایی پاسخگویی به درخواست شما را ندارد و باید به اتصال به پشتیبانی سیستم ارائه دهنده سرور یا هاست خود این موضوع را حل کنید و دوباره امتحان کنید.

  • We encountered an error looking up your site’s domain name

گوگل زمانی که این خطا را به شما نمایش می‌دهد این منظور را دارد که نیاز داره تا Domain Name Server های شما یا همان DNS را بررسی و ارزیابی کنه و طی این فرآیند ثبت مالکیت دامنه را تایید کنه ولی نمی‌تواند این DNS ها را پیدا کند و اصلی‌ترین دلیل این اتفاق مربوط به سیستم هاست شما است که ممکن است Down شده یا مدت قرارداد شما با هاستینگ به پایان رسیده باشد. و اگر از سیستم CDN استفاده کرده‌اید باید Record های CDN را تنظیم کرده باشید تا این خطا برطرف شود.

  • We were unable to connect to your server

همانطور که از خود خظا و معنی آن پیداست مشکل از ارتباط با سرور شما است و تجربه نشان می‌دهد باید دوباره امتحان کنید و این خطا مشکل خاصی ندارد و باید صبر کنید تا این مشکل برطرف شود.

  • Incorrect tag/snippet/file errors

همانطور که در مراحل نصب سرچ کنسول گوگل بیان کردیم، در مراحل اولیه Google به شما یک متاتگ یا اسنیپت یا فایل می‌دهد که احتمالا بد کپی شده است، پس سعی کنید تا این تگ را به درستی کپی کنید تا این خطا نیز برطرف شود.

  • The download request was redirected too many times

بعضی از وبمسترها برای افزایش رتبه لوپ مشخصی از ریدایرکت‌ها را بر روی دامنه قرار می‌دهند و این لوپ ریدایرکت‌ها باعث می‌شود که این خطا را دریافت کنید و باید این مشکل را برطرف کنید تا این خطا نیز از بین برود.

  • Could not find your domain

این خطا زمانی به شما توسط سرچ کنسول گوگل داده می‌شود که شما URL صحیح دامنه خود را ارائه نداده‌اید و گوگل نمی‌تواند دامنه درست را پیدا کنید، پس سعی کنید URL صحیح را به گوگل ارائه دهید. و ممکن است خطاهای دیگری نیز رخ دهد که باید به Guidline های گوگل مراجعه کنید. ما در این قسمت سعی کردیم تا رایج‌ترین خطاها را برای شما بررسی کنیم تا در صورت مواجه شدن با این خطاها، سریعا ان مشکل را برطرف کنید تا به راحتی سرچ کنسول گوگل را بر روی سایت خود نصب کنید تا با استفاده از داده‌ها و اطلاعات دریافتی تمام ایرادات سایت خود را بطرف کنید و بهترین جایگاه را در نتایج موتور جستجو به دست بیاورید.

کاربران عزیز توجه داشته باشید که شما در این مقاله راهکار های مختلف برای نصب سرچ کنسول را یاد گرفته اید، موضوعی که در گروه های مختلف تلگرامی و غیر تلگرامی دیده می شود این است که خیلی از کاربران از تمامی راه ها برای نصب گوگل سرج کنسول استفاده می کنند که این کار کاملا اشتباه هست، چرا که تنها انجام یکی از روش ها برای اتصال سرچ کنسول به وب سایت شما کافیست پس توجه داشته باشید که این اشتباه را مرتکب نشوید، چون اگر برای نصب زیاده روی کنید و چند روش را انجام دهید امکان اینکه اطلاعات شما صحیح و درست به سرچ کنسول منتقل نشود وجود دارد.

سؤالات متداول درباره نصب سرچ کنسول گوگل ۲۰۱۹

مطابق نظر گوگل، هر فرد یا شرکتی که دارای وبسایت باشد، چه صاحبین کسب و کار، چه متخصص سئو، چه استراتژیست محتوا، سرپرست سایت، توسعه دهنده وب و غیره ، استفاده از سرچ کنسول گوگل برای او مفید خواهد بود.

امیدواریم از مطالعه این مقاله لذت برده باشید.

لطفا نظرات و تجربیات خود را با ما و سایر علاقه‌مندان در میان بگذارید.

۴.۶/۵ - (۳۷ امتیاز)

۳۶ دیدگاه. دیدگاه تازه ای بنویسید

  • سلام ممنون از مقاله خوبتون
    واقعا جامع‌ترین و کامل‌ترین آموزش نصب سرچ کنسول بود و به تمام ابعاد اون پرداخته بودید
    خدا خیرتون بده که کامل آموزش دادید لطفا آموزش ویدیویی رو هم زودتر منتشر کنید

    پاسخ
    • سلام آقای دلاوری
      سپاس از حسن توجه شما
      حتما به زودی آموزش ویدیویی هم در آکادمی راه دی ام منتشر خواهد شد.

      پاسخ
  • مقاله بسیار جامعی بود
    اگر یه آموزش ویدئویی هم برای بخش های مختلف سرچ کنسول بسازید که دیگه عالی میشه👍👊

    پاسخ
    • سلام آقای واعظی عزیز، خداروشکر که از مقاله راضی بودید، به زودی این آموزش رو هم در آکادمی راهِ دی اِم منتشر میکنیم 🙂

      پاسخ
  • سلام ممنون از آموزش دقیق و اصولی ای که داشتید …
    بسیار جامع و فنی بود که اگر آموزش ویدئویی اون هم بیاد واقعا فوق العاده میشه😎

    پاسخ
    • سلام و شب بخیر خدمت آقا کمیل عزیز، خدارو شاکریم که از محتوای تولید شده راضی بودید، به زودی ویدیو هم به محتوای نوشته شده اضافه میشه، موفق باشید 🙂

      پاسخ
  • سلام ممنون از مطلب فوق العاده عالی تون

    پاسخ
    • سلام خدمت شما دوست عزیز، خوش حالیم که از محتوای تولید شده در آکادمی راهِ دی اِم راضی بودید 🙂

      پاسخ
  • سلام، ممنونم از مقاله ی جامعتون، ولی نکته ای که وجود داره این هستش که من اصلا دسترسی به سرور ندارم و شما راهکاری برای این مشکل ندادید، من شنیدم که با گوگل تگ منیجر میشه این کارو انجام داد، ممنون میشم اگر توضیح بدید.

    پاسخ
    • سلام دوست عزیز، سپاس از توجه شما. ببینید این موضوع راه حل داره، همینطور که خودتون گفتید باید با استفاده از ابزار Google Tag Manager این کار و بکنید که در اصل شما به عنوان دیجیتال مارکتر اون مجموعه باید اسکریپت گوگل تگ منیجیر رو به مدیر سایت یا مدیر تیم فنی بدید و در تگ هد اون سایت قرار بدن، از اون پس شما هر اسکیرپتی رو که بخواید اضافه کنید به Google Tag Manager اضافه میکنید و در سایت فراخوانی میشه.

      پاسخ
  • سلام روزتون بخیر ممنون مقالتون کامل بود
    یع سوال چند وقته ذهنم رو درگیر کرده و اونم اینه که چرا نتایج گوگل انالیتیک با نتایج و داده های سرچ کنسول فرق میکنه مگه دو تاش هم مال گوگل نیستن
    ممنون میشم جوابمو بدید

    پاسخ
    • سلام خانم ساغر وققتون بخیر، ببینید این ۲ ابزار همانطوری که کارایی های متفاوتی دارند، نحو کارکردشون هم متفاوت هستش، گوگل آنالیتیک نسبت به کدی که در هد سایت قرار میدید با توجه به کوکی مرورگر بعد از اینکه کاربر وارد سایت بشه تحلیل و آنالیز رو شروع میکنه ولی سرچ کنسول به این صورت هستش که نسبت کلیک هایی که در نتایج اتجام میشه تحلیل بررسی رو انجام میده. یه مثال میزنم براتون
      اگر کاربری در نتایج گوگل شمارو ببینه و روی شما کلیک بکنه ولی وقتی میخواد وارد سایت بشه به هر دلیلی سایت برای اون کاربر براگزاری(لود) نشه، شما در سرچ کنسول یک کلیک گرفتید ولی در آنالیتیک یک کاربر نگرفتید.امید وارم که تونسته باشم جوابتون رو بدم.موفق باشید 🙂

      پاسخ
  • با عرض سلام و خسته نباشید نسبت به ارائه موضوعات کاملا بروز و جدیدتون داخل مقالات.
    سوالم این بود که آیا لازمه برای هر وبسایتی که طراحی میکنیم سرچ کنسول گوگل هم فعال کنیم؟؟و اینکه تا چه مدت نتیجه میده و سایت ما بعنوان یک نتیجه جستجو شناخته میشه و اینکه کار باهاش راحته یا خیر؟اخه اکثر افراد نسبت به این موضوع آگاهی ندارن

    پاسخ
    • سلام آقای مهدی عزیز
      ببینید این بستگی به دیدگاه شما داره، سرچ کنسول یک ابزار data monitoring هستش و معمولا اکثر افرادی که سایت طراحی و راه اندازی میکنن قصد دارن یا با این تارنما باعث آگاهی برند بشن یا فروش خدمات و محصولات داشته باشند که حالا اگر کسی نخواست اطلاعات و دیتای سایتش رو مشاهده کنه، هیچ اجباری وجود نداره که از این ابزار استفاده کنه و اون رو نصب کنه.
      ولی خوب طبیعتا اصلا نصب نکردن همچین ابزاری هیچ توجیه منطقی برای صاحب سایت نداره و واقعا در صورتی این اتفاق رخ میده که واقعا از سایت به عنوان یک ویترین صرف استفاده بشه که بازم نمیشه درک کرد این موضوع رو … ( :
      مهدی عزیز شاید سؤال دومی که پرسیدی جواب های ضد و نقیضی داشته باشه ولی تجربه نشون داده که بیشتر از چند روز طول نمیکشه با تجربه ای که دارم و سایت های زیادی رو در این ابزار ثبت کردم و از دوستان شنیدم در بدترین حالت ها یک هفته طول کشیده البته این توجیهی نمیشه که مدت زمان بیشتر از یک هفته اتفاق نیافتاده باشه ولی اگر بخواهیم به صحبت‌های خود گوگل استناد کنیم باید بگیم که از ۴ روز تا ۴ هفته ممکنه ول بکشه (که منبعش رو هم میذارم برات : Search Console )
      امیدوارم پاسخ سؤلاتت رو گرفته باشی
      سپاس از توجهت

      پاسخ
  • محمد سلطانی
    آذر ۱۶, ۱۳۹۸ ۲:۴۱ ق٫ظ

    دوتا سوال داشتم، شما تو عنوان نوشتید که آموزش نصب سرچ کنسول ۲۰۲۰ + آموزش ویدیویی ولی شما این رو نزاشتید هنوز کی قراره که فیلم رو منتشر کنید ؟ سوال دومم این هستش که شما آموزش خود سرچ کنسول رو ندارید که بتونیم ببینیم؟

    پاسخ
    • سلام و عرض ادب خدمت جناب سلطانی عریز، بله ما قرار بود از روز اول آموزش ویدیوای نصب سرچ کنسول رو هم قرار بدیم، ولی متاسفانه یه مقدار مشغولیت برامون پیش اومد و نتونستیم اینکارو بکنیم که در همین هفته ویدیو اضافه میشه حتما. در رابطه با آموزش خوده سرچ کنسول هم باید خدمتتون بگم که به زودی در برنامه هامون هستش که یک آموزش خیلی قوی برای این ابزار تهیه بکنیم و به صورت رایگان در اختیار کاربران عزیز قرار بدیم. در رایطه با دیر گذاشتن ویدیو هم شخصا ازتون معضرت میخوام.
      موفق باشید

      پاسخ
  • سلام عالی بود فقط یه نکته چرا وقتی گوگل domain prperty رو گذاشته url prefix رو برنداشته یعنی کسی هست که از اون استفاده کنه؟

    پاسخ
    • سلام خانم مهتاب
      خوب نکته اینه که گوگل این قابلیت Domain Property رو تازه اضافه کرده و شاید قصد داره دست کاربر رو باز بذاره و نمیخواد شما رو محدود کنه

      پاسخ
  • خیلی عالی واقعا
    من از روش دی ان اس استفاده کردم ثبت شد

    پاسخ
    • سلام آقای فرامرز عزیز سپاس از حسن توجه شما
      بسیار خوشحالیم که توانستید از این مطلب استفاده کنید.
      با آرزوی موفقیت

      پاسخ
  • واقعا عالی و کامل ممنون

    پاسخ
  • سلام. خدا قوت. ممنونم ازتون بابت مقاله کاملی که تهیه کردید . با توجه به این که سایت های بهتر از شما هم وجود دارد ولی مقالات کاملی دارید. موفق باشید

    پاسخ
    • سلام و عرض ادب، خدا را شاکریم که کاربران عزیز از مقالات تولید شده رضایت کامل را دارن. انشاالله به زودی مقالات حرفه ای تری هم تولید خواهد شد. موفق باشید

      پاسخ
  • دانیال افتخاریان
    دی ۲۷, ۱۳۹۸ ۱۰:۴۴ ب٫ظ

    خدا قوت به شما عزیزی که این مقاله را نوشتید، مقاله طولانی ای بود ولی خب تکمیل و جامع بود 👍

    پاسخ
    • سلام ممنونیم از شما، بله مقاله طولانی بودش بخاطر اینکه خب چون مورد خیلی مهمی هستش تلاش کردیم که خیلی جامع در رابطه باهاش صحبت بکنیم تا کاربران عزیز به بهترین نتیجه برسن 🙂

      پاسخ
  • من میخواستم امروز در بخش Domain Property سایتم رو نصب کنم ولی ارور dns میده این رو چطوری میشه حلش کرد ؟

    پاسخ
    • سلام ، وقتتون بخیر
      مورد اولی که باید بگم همیشه موقعی که خطایی رو دنبال جوابش هستید لطفا خوده خطا رو هم بزارید که بتونیم بهتر راهنماییتون بکنیم. مورد دوم اینکه در بعضی از هاستینگ ها بخش Record ها در Zone Editor محدود هستش و بخاطر این هستش که مشکل پیش میاد، ولی خب باید لطف کنید خطارو برامون بفرستید تا بتوتیم بهتر راهنماییتون کنیم

      پاسخ
  • سلام واقعا کامل بود کاملا با استفاده از همین مقاله و ویدیو کامل سرچ کنسول رو ثبت کردم

    پاسخ
    • سلام سپاس از حسن توجه شما
      خیلی خرسندیم که این محتوای آموزشی درباره نصب سرچ کنسول نظر شما رو جلب کرده.
      سپاس

      پاسخ
  • سلام شبتون بخیر من ویدیو آموزشی نصب گوگل سرچ کنسولتون رو الان دیدم خیلی کامل و جامع بود با وجود اینکه بلد بودم نکته هایی جدید رو یاد گرفتم ممنونم ازتون ولی مشکلی که من الان دارم اینکه ۳ هفتس سرچ کنسول من بروزرسانی نشده چیکار میتونم برای رفع این مشکل بکنم ؟

    پاسخ
    • سلام اقای نایبی سپاس از حسن توجه شما
      سرچ کنسول یکی از ابزارهای گوگل هست و بضی مواقع به مشکلات و باگ‌های به خصوصی روبرو میشه و اگر صبر کنید این مشکل شما هم حل میشه
      با آرزوی مفقیت برای شما دوست عزیز

      پاسخ
  • سلام وقت بخیر من ویدیو رو کامل دیدم خیلی خوب بود تشکر، ولی سوالی که برام پیش اومد اینکه آیا نیازه که ما هر دو حالت ثبت کنیم تو سرچ کنسول؟

    پاسخ
  • خدا قوت آموزش خیلی خوب جامعی بود فقط یه سوال داشتم سرچ کنسول برای همه سایت ها الزامیه ؟

    پاسخ
    • سلام آقا رضا عزیز، به صورت مطلق نمیشه گفت برای همه وب سایت ها نیاز هستش، بهتره بگیم برای تمامی سایت هایی که میخوان در نتایج جستجو حضور داشته باشن الزامیه 👍

      پاسخ
  • مهتاب مهرافروز
    مهر ۳, ۱۴۰۰ ۱۰:۴۴ ب٫ظ

    واقعا کامل ترین اموزشی بود که تا به حال دیدم جا داره ازتون تشکر کنم و خسته نباشید بگم

    پاسخ

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
شما برای ادامه باید با شرایط موافقت کنید

اشتراک گذاری مقاله

با اشتراک گذاری مقاله هم به دوستانتان لطف کردید هم به ما 🙂

جدید ترین مقالات دیجیتال مارکتینگ

دوره های رایگان دیجیتال مارکتینگ

مقاله
نظرات
اشتراک گذاری
فهرست