معرفی و بررسی کاربرد انواع ریدایرکت ها

زمان مطالعه: 13 دقیقه
2K بازدید
معرفی و بررسی کاربرد انواع ریدایرکت ها

راهنمای فنی سئو برای ریدایرکت صفحات وبسایت ها

راهنمای فنی سئو برای ریدایرکت صفحات وبسایت ها

شاید برای شما هم پیش آمده باشد که بخواهید آدرس برخی از صفحه های وب سایت خود را تغییر دهید و بخواهید تغییراتی را در ساختار Url های صفحات وبسایت خود ایجاد کنید. این تغییرات ممکن است بنابه دلایلی مختلفی صورت بگیرد. مثلا ممکن است شما Url صفحه ی خود را به اشتباه ایجاد کرده باشید و بخواهید آن صفحه از وبسایتتان را حذف کنید یا پس از مدتی تصمیم بگیرید دامنه ی وبسایت خود را تغییر دهید.
ممکن است شرایط متفاوتی برای شما ایجاد شود که بخواهید ساختار Url وبسایتتان را تغییر دهید.اما آنچه اهمیت دارد این است که گاهی ممکن است صفحات وبسایت شما ایندکس شده باشند و جایگاه مناسبی را در صفحه نتایج جستجو داشته باشند، در این حالت شما میتوانید از ساختار ریدایرکت برای صفحات وبسایتتان استفاده کنید.
ریدایرکت این امکان را به شما میدهد تا شما بتوانید بصورت موقت یا دائمی کاربران خود را به صفحه ی جدیدی در وبسایتتان هدایت کنید. اما سوالی که ممکن است برای شما ایجاد شود این است که در صورت ریدایرکت، تکلیف رتبه و امتیاز صفحات ریدایرکت شده ی شما چه میشود؟
شما میتوانید رتبه صفحات وبسایت خود در را با ریدایرکت هایی که بصورت دائمی انجام میدهید ،به صفحه ی جدید وبسایت خود انتقال دهید و از افت کیفیت رتبه سئو صفحات وبسایتتان جلوگیری کنید.
اگر ریدایرکت صفحات وبسایت شما به درستی صورت بگیرد، در صورتی که تغییراتی در ساختار Url صفحات ایندکس شده ی خود ایجاد کنید، تمام رتبه ی صفحه ی قدیمی شما میتواند به صفحه ی جدیدتان منتقل شود و از این طریق امتیازات سئو آن صفحات قدیمی از بین نمی رود. البته شاید این پروسه انتقال کامل اعتبار نیاز به کمی زمان دارد پس جله نکنید و نگران نباشید.

در این مقاله قصد داریم انواع ریدایرکت ها را به شما معرفی کنیم و ساختار ریدایرکت صفحه ها را با هم بررسی کنیم تا بتوانید با ساختار درست ریدایرکت به گوگل کمک کنید تا بتواند تغییرات ایجاد شده را در وبسایتتان درک کند.
با گذشت زمان ممکن است ساختار وبسایت ها عوض شود،تعدادی از صفحات موجود در وبسایت ها حذف شوند و دامنه ی وبسایت ها به آدرس جدیدی تغییر کند. پس برای جلوگیری از کاهش رتبه و کمک به درک‌ بهتر موتور جست و جوی گوگل، باید این تغییرات را به درستی مدیریت کنید.

هر کدام از ریدایرکت ها شامل شناسه های مختلفی میباشند که با شماره ۳ شروع میشوند و رقم های بعدی برحسب نوع ریدایرکت متفاوت است و هر کدام از ریدایرکت ها با شماره های مختلف، کاربرد های متفاوتی دارند. کد ریدایرکت صفحات بصورت یک عدد ۳ رقمی میباشند و با رقم ۳ آغاز میشود (۳xx).
وضعیت صفحات یا Status Code ها با ارقام مختلفی بر بستر اینترنت نامگذاری میشوند و از طریق این ارقام نوع صفحات و خطاهای موجود در وبسایت ها شناسایی میشوند.
۱۰۰ کد وضعیت صفحه یا Status Code مختلف وجود دارد که تعدادی از آنها برای ریدایرکت کردن و انتقال اطلاعات صفحات استفاده میشود. در این مقاله ی منتشر شده در آژانس دیجیتال مارکتینگ راه دی ام قصد داریم انواع مختلف ریدایرکت ها را به شما عزیزان معرفی کنیم.

ریدایرکت ۳۰۱ چیست؟

ریدایرکت 301

همان طور که گفتیم گاهی ممکن است شما بخواهید Url برخی از صفحات خود را تغییر دهید و یا بخواهید کاربران با ورود به صفحه ی قدیمی شما، بصورت خودکار و بدون تغییر Url توسط کاربر به صفحه ی جدیدی منتقل شوند.
اگر شما صفحه ایی از وبسایتتان را به صفحه ی دیگری ریدایرکت ۳۰۱ کنید، کاربر شما بصورت خودکار به صفحه ی جدید وارد میشود.
اما نکته مهم و اساسی در ریدایرکت ۳۰۱ این است که در این نوع ریدایرکت شما بصورت دائمی آدرس یک صفحه از وبسایتتان را میتوانید به صفحه ی دیگری انتقال دهید.
بطور مثال صاحبان وبسایت هایی که پس از مدتی تصمیم میگیرند نام دامنه ی خود را تغییر دهند و میخواهند اعتبار و رتبه ی صفحاتشان از بین نرود، میتوانند با ریدایرکت ۳۰۱، بطور دائمی، صفحه های قدیمی وبسایتشان را به آدرس جدید ریدایرکت کنند و تمام اعتبار صفحات قبلی وبسایتشان به صفحه ی جدید منتقل میشود.
قبل از ایجاد تغییر برای استفاده از ریدایرکت ۳۰۱ باید مراقب باشید چرا که اگر بعدا نظر شما درباره ی ریدایرکت کردن صفحه ی وبسایتتان عوض شود و بخواهید ریدایرکت۳۰۱ را حذف کنید، ممکن است ادرس قدیمی شما رتبه و امتیاز قبلی خود را از دست بدهد.
در این حالت حتی اگر ریدایرکت صفحه وبسایتتان را عوض کنید، کمکی به شما نمیکند.

ریدایرکت ۳۰۲ چیست؟

ریدایرکت 302

پروتکل HTTP یا به اختصار (Hypertext Transfer Protocol) در دو ورژن HTTP 1.1 و HTTP 1.0 وجود دارد.
ریدایرکت ۳۰۲ برای انتقال صفحه های وبسایت ها بصورت موقت استفاده میشود. اما انتقال صفحات در نوع ریدایرکت ۳۰۲ در ورژن های مختلف HTTP یعنی ورژن های HTTP 1.1 و HTTP 1.0 متفاوت است و در هر کدام از ورژن ها کاربرد و مفهوم آنها متفاوت است.
در پروتکل HTTP 1.0، ریدایرکت ۳۰۲ صفحه بصورت موقت صورت میگیرد اما در نسخه ی HTTP 1.1 این ریدایرکت دیگر مفهوم انتقال موقتی را ندارد.
پس بهتر است اگر قصد دارید در انتقال صفحات از یک آدرس به یک آدرس دیگر تمام رتبه و امتیازات صفحه شما به صفحه ی جدید منتقل شود، بهتر است از ریدایرکت ۳۰۱ استفاده کنید.

ریدایرکت ۳۰۷ چیست؟

ریدایرکت 307

ریدایرکت ۳۰۷ مشابه با ریدایرکت ۳۰۱ میباشد و تفاوت آن با ریدایرکت ۳۰۱ این است که ،Url یک صفحه از وبسایت شما بصورت موقت به یک صفحه ی دیگر منتقل میشود و در این نوع انتقال، رتبه ها و امتیازات صفحه ی قدیمی شما به صفحه ی جدید منتقل نمیشود.
اگر شما بخواهید برای مدت کوتاهی صفحه ی وبسایتتان به یک صفحه ی دیگر منتقل کنید، میتوانید از ریدایرکت ۳۰۷ استفاده کنید.
ریدایرکت ۳۰۷ بر روی پروتکل Http 1.1 اتفاق می افتد وبصورت موقت صفحه ایی از وبسایت شما به صفحه ایی دیگر منتقل میشود.
اما موتور جستجوی گوگل وقتی با ریدایرکت صفحات ۳۰۷ مواجه میشود،متوجه است که آدرس لینک های شما بصورت دائمی تغییر نکرده است و این اتفاق بصورت موقت افتاده است. ریدایرکت ۳۰۷ به معنای انتقال موقت صفحه است.

مقایسه ریدایرکت ۳۰۲ با ریدایرکت ۳۰۷

مقایسه ریدایرکت 302 با ریدایرکت 307

 

ریدایرکت ۳۰۷ عملکردی مشابه با ریدایرکت ۳۰۲ دارد و تنها تفاوت آن این است که در ریدایرکت ۳۰۷ پروتکل HTTP نسخه ی ۱.۱ می باشد.
ریدایرکت ۳۰۷ برخلاف ریدایرکت ۳۰۲ تضمین میکند که نوع درخواست و ریکویست صفحات شما به سرور هر نوعی که باشد تغییر نخواهد کرد. بعنوان مثال درخواست Get باید به Get و درخواست Post به Post داده شود.(این بخش مربوط به کدنویسی بک اند زبان های مختلف برنامه نویسی میباشد و اشاره به نوع متد ها و عملکرد توابع وبسایت ها در زمان ریدایرکت صفحات وبسایت ها دارد.)
برای ریدایرکت موقت شما میتوانید از ریدایرکت ۳۰۲ یا ریدایرکت ۳۰۷ استفاده کنید.
بطور معمول برای ریدایرکت صفحات میتوانید از Status Code 301 برای ( ریدایرکت دائمی صفحات ) و از ریدایرکت ۳۰۲ یا ۳۰۷ برای( ریدایرکت موقت صفحات) استفاده کنید.
اگر وبسایت شما وردپرسی است میتوانید ازبخش پنل هاست خود وارد بخش File Manager شوید وپس از آن وارد پوشه ی Public_Html شوید و در فایلی که با پسوند Htaccess. وجود دارد، دستور ریدایرکت مورد نظر خود را بنویسید و ثبت کنید.
همچنین شما میتوانید برای ریدایرکت صفحات وبسایت های وردپرسی از افزونه ها استفاده کنید و کار با افزونه ها میتوانند کار را برای شما بسیار ساده تر کنند. افزونه یوآست Yoast یکی از رایج ترین افزونه ها برای انجام این کار است.

نمونه ایی از دستور ریدایرکت در وب سرور آپاچی Apache

(Apache یک وب سرور متن باز است که معمولا در محیط های لینوکسی از آن استفاده میشود.)

Options +Followsymlinks
Rewriteengine On
/Redirectmatch 301 ^/Oldfolder/ /Newfolder

همچنین شما میتوانید در وب سرور Nginx و در فایلی که با پسوند Conf. وجود دارد ، دستور ریدایرکت مورد نظر خود را بنویسید و ثبت کنید.

نمونه ایی از دستور ریدایرکت در وب سرور Nginx

(انجین ایکس یا همان Nginx هم یک وب سرور متن باز و رایگان است.)

;Rewrite ^/Oldfolder/ /Newfolder/ Permanent

بصورت کلی شما میتوانید در هر کدام از ساختار های وب سرور آپاچی و Nginx، دستور ریدایرکت خود را بنویسید و آن را ثبت کنید و به این صورت ریدایرکت صفحات وبسایت خود را ایجاد کنید.
همانطور که در بخش بالا مشاهده کردیم در بخشی از سینتکس های دستورات ریدایرکت وب سرور آپاچی و Nginx تفاوت هایی وجود دارد که آنها را با هم بررسی میکنیم.
عنوان مثال:

  • در دستور اول برای ریدایرکت از Status Code 301 برای وب سرور آپاچی استفاده شده است، اما در دستور ریدایرکت وب سرور Nginx عبارت Permanent استفاده میشود.
  • در بخش اجرای دستورات در وب سرور آپاچی از دستور Redirectmatch استفاده شده است اما در وب سرور Nginx از دستور Rewrite استفاده میشود.
  • اما دستور ( /Oldfolder/ /Newfolder/ ^) در هر دو وب سرور بصورت یکسان است و تفاوتی با هم ندارند.
  • هر کدام از سینتکس ها برای ریدایرکت صفحات،مفهوم خاصی دارد.
  • برای درک بهتر دستورات سینتکسی بالا میتوانید ساختار زیر را بررسی کنید.

دستورات سینتکسی در ریدایرکت صفحات

 ریدایرکت کردن یک Url به یک Url دیگر

روش ریدایرکت کردن یک Url به یک Url دیگر

بیشترین و پرکاربرد ترین نوع ریدایرکت ها، زمانی است که شما قصد دارید آدرس صفحه ی وبسایت خود را تغییر دهید یا در صورتی که یک صفحه از وبسایت شما حذف شده باشد، میتوانید از دستور زیر استفاده کنید.
طق دستور زیر شما میتوانید Url قدیمی وبسایت خود را به آدرس جدیدی ریدایرکت کنید.

[Rewriterule ^Old-Page(/?|/.*)$ /New-Page/ [R=301,L

یا دستور

/Redirectmatch 301 ^/Old-Page(/?|/.*)$ /New-Page

تنها تفاوت این دو دستور این است که در روش اول برای ریدایرکت صفحات از ماژول Mod_Rewrite استفاده میشود و در روش دوم از ماژول Mod _Alias استفاده میشود.
(لازم به ذکر است که عملکرد هر کدام از ماژول ها مربوط به بخش بک اند می باشد و شما برای ریدایرکت صفحات وبسایت خود، اگر از هر کدام از دستورات بالا استفاده کنید، ریدایرکت صفحات شما به درستی صورت میگیرد.)
در دستور ریدایرکت بالا، کاراکتر “^” به معنای آغاز شدن Url مورد نظربا اسلش است (همان آدرس قدیمی که قصد داریم به صفحه ی جدید ریدایرکتش کنیم) می باشد.
اما عبارت (*./|?/) $نشان میدهد که هر آنچه که اگر آدرس Url صفحه ی شما با اسلش یا بدون اسلش باشد، باید عینا به آدرس جدید یا همان New-Page آدرس ریدایرکت شود.
اگر از کاراکتر * در ریدایرکت ها استفاده شود، اگر Url دیگری مشابه با صفحه ایی که میخواهید ریدایرکت در وبسایتتان وجود داشته باشد، آن ممکن است آن صفحه ام به صفحه ی جدید ریدایرکت شود.
پس برای اینکه بتوانید تنها خود آن صفحه را به آدرس جدید ریدایرکت کنید، میتوانید از دستور زیر استفاده کنید.

/Redirect 301 /Old-Page/ /New-Page

ریدایرکت همه به جز یکی

ریدایرکت همه به جز یکی

گاهی ممکن شما در وبسایتتان نیاز داشته باشید تا بخواهید تعدادی ازدسته بندی های وبسایت خود را به یک نوع دسته بندی ریدایرکت کنید.
بطور مثال Url های زیر را در نظر بگیرید.

/Category/Old-Subcategory-1/
/Category/Old-Subcategory-2/

بطور مثال اگر در وبسایت شما تنها همین ۲ زیر دسته وجود داشته باشد و بخواهید آنها را به /Category/Final-Subcategory/ ریدایرکت کنید، میتوانید از قانون زیر استفاده کنید.

/Rewritecond %{REQUEST_URI} !/Category/Final-Subcategory
Rewritecond %{REQUEST_FILENAME} !-F
[Rewriterule ^(Category/). /Category/Final-Subcategory/ [R=301,L

در این جا میتوانیم همه زیر دسته ها را به یک دسته ی خاص ریدایرکت کنیم.

تغییر دایرکتوری

تغییر دایرکتوری

گاهی ممکن است برای شما این اتفاق بیفتد که بخواهید زیر دسته های وبسایت خود را تغییر دهید، و در این حالت شما میتوانید دسته بندی های قدیمی وبسایت خود را به دسته بندی های جدید ریدایرکت کنید.

در این حالت میتوانید از دستورات زیر برای ریدایرکت کردن صفحات خود استفاده کنید.

[Rewriterule ^Old-Directory$ /New-Directory/ [R=301,NC,L
[Rewriterule ^Old-Directory/(.*)$ /New-Directory/$1 [R=301,NC,L

استفاده از دستور $۱ به سروراطلاع میدهد که تمام زیر دسته های Url قدیمی را به آدرس Url  جدید ریدایرکت کند.

حذف یک کلمه در آدرس (Url) وبسایت

در نظر بگیرید که در۱۰۰ url وبسایت شما پس از آدرس دامنه کلمه ایی دیگر قرار دارد که قصد دارید بطور کامل آن کلمه را از Url های صفحات وبسایتتان حذف کنید.
Url زیر را در نظر بگیرید:
Www.Rahedm.Ir/Academy-SEO-Rahedm
بطور مثال اگر بخواهید کلمه ی SEO را از تمام Url هایی وبسایتتان حذف کنید میتوانید از دستور زیر استفاده کنید.دستور زیر مربوط به Url هایی است که با کاراکتر Dash یا – کلمات Url از هم جدا شده اند.

[Rewriterule ^(.*)-SEO-(.*) Http://%{SERVER_NAME}/$1-$2 [NC,R=301,L

دستور زیر مربوط به Url هایی است که با مقدار / از هم جدا شده اند.
بطور مثال در آدرس Www.Rahedm.Ir/Academy/SEO/Rahedm اگر بخواهیم کلمه ی SEO را حذف کنیم میتوانیم از دستور زیر استفاده کنیم.

[Rewriterule ^(.*)/ SEO /(.*) Http://%{SERVER_NAME}/$1/$2 [NC,R=301,L

کنونیکالیزیشن

کنونیکالیزیشن

اگر وبسایت شما فروشگاهی باشد، گاهی ممکن است برای یک محصول صفحات مختلفی را در وبسایتتان داشته باشید.
بطور مثال اگر وبسایت شما برای فروش سیستم های دیجیتالی باشد، ممکن است از یک نوع لپ تاپ رنگ های مختلف سفید، مشکی یا طوسی را داشته باشید که محتویات هر کدام از این ۳ صفحه یکسان است.داشتن صفحات تکراری با محتویات یکسان میتواند اثرات منفی بر روی سئو وبسایت شما بگذارد و دراین حالت شما با استفاده از تگ کنونیکال میتوانید به موتور جستجوی گوگل بفهمانید که کدام Url محصول شما را به عنوان Url اصلی در نظر بگیرد و مابقی Url ها را به عنوان محتویات تکراری نشناسد.
پس شما باید مطمئن شوید که اگر هر کدام از Url های بالا در موتور جستجوی گوگل وارد شود در نهایت تمام Url ها وارد یک صفحه ی یکسان شوند.
شما میتوانید با استفاده از دستور ریدایرکت، تمامی دامنه های بالا را به یک آدرس یکسان ریدایرکت کنید.

داشتن Url های کنونیکال مهمترین قسمت سئو است، اگر ان را فراموش کنید ممکن است وبسایتتان با مشکل محتوای تکراری مواجه شود زیرا موتور های جست و جو Url ها یی را که با Www و غیر Www به عنوان صفحات مختلف با محتوای مشابه درنظر میگیرد. بنابراین مطمئن شوید وبسایت با یک نسخه بالا میاید اگر میخواهید وبسایت با Www بالا بیاید از بیاید از این قانون استفاده کنید.

[Rewritecond %{HTTP_HOST} ^Yourwebsite\.Com [NC]Rewriterule ^(.*)$ Http://Www.Yourwebsite.Com/$1 [L,R=301

Url بدون Www

[Rewritecond %{HTTP_HOST} ^Www\.Yourwebsite\.Com [NC
[Rewriterule ^(.*)$ Http://Yourwebsite.Com/$1 [L,R=301

در صورتی که در انتهای Url های وبسایت شما دستور / وجود داشته باشد میتوانید از ساختار زیر استفاده کنید.

Rewritecond %{REQUEST_FILENAME} !-F
[Rewriterule ^(.*[^/])$ /$1/ [L,R=301

اسلش نیز بخشی از کنونیکالیزیشن است زیرا Url هایی که اخرشان اسلش دارند و آن هایی که ندارند متفاوتند.

RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f
[RewriteRule ^(.*[^/])$ /$1/ [L,R=301

شما میتوانید اسلش را حذف کنید و به قانون زیر عمل کنید.

Rewritecond %{REQUEST_FILENAME} !-D
[Rewriterule ^(.*)/$ /$1 [L,R=301

ریدایرکت  Http به Https

ریدایرکت  Http به Https

بطور کلی به صاحبان وبسایت ها و مشاغل پیشنهاد میشود از پروتکل HTTPS (اچ تی تی پی اس) برای وبسایت های خود استفاده کنند  و از این طریق یک ارتباط امن بین کاربر و وبسایت خود ایجاد کنند. اگر شما بخواهید وبسایت خود را از پروتکل HTTP به پروتکل HTTPS انتقال دهید میتوانید از دستور زیر صفحات خود را به HTTPS ریدایرکت کنید.

[Rewritecond %{HTTP_HOST} ^Yourwebsite\.Com [NC,OR
[Rewritecond %{HTTP_HOST} ^Www\.Yourwebsite\.Com [NC
[Rewriterule ^(.*)$ Https://Www.Yourwebsite.Com/$1 [L,R=301,NC

ریدایرکت کردن دامنه ی قبلی به دامنه ی جدید در وبسایت ها

ریدایرکت کردن دامنه ی قبلی به دامنه ی جدید در وبسایت ها

ممکن است پس از راه اندازی وبسایت و کسب و کار آنلاین خود متوجه شوید که نام دامنه ی خود را به درستی انتخاب نکرده اید.
در این حالت شما میتوانید با استفاده از ریدایرکت بدون دغدغه و مشکل، نام دامنه ی خود را به دامنه ی جدید تغییر دهید.

[Rewritecond %{HTTP_HOST} ^Old-Domain.Com$ [OR
$Rewritecond %{HTTP_HOST} ^Www.Old-Domain.Com
[Rewriterule (.*)$ Http://Www.New-Domain.Com/$1 [R=301,L

اکثر کسانی که ازوبسایت های وردپرسی استفاده میکنند، میتوانند با استفاده از افزونه های مختلفی، تنظیمات ریدایرکت صفحات وبسایت خود را انجام دهند.
کار با افزونه ها به شما کمک میکند تا فرآیند ریدایرکت صفحات وبسایت شما به آسانی صورت بگیرد.

انواع ریدایرکت های نامناسب در وبسایت ها

ریدایرکت کردن صفحات ارور ۴۰۴ به یک صفحه

ریدایرکت کردن صفحات ارور 404 به یک صفحه

اگر در وبسایت شما صفحات زیادی با ارور ۴۰۴ وجود داشته باشد و شما نخواهید هر کدام از صفحه ها را به صفحه ی مورد نظر خود ریدایرکت کنید، در این حالت شما میتوانید همه ی صفحات شامل ارور ۴۰۴ را به یک صفحه یکسان ریدایرکت کنید.
این حالت معمولا زمانی اتفاق میفتد که شما بی حوصله هستید و نمیتوانید و تمام صفحات با ارور ۴۰۴ را بررسی کنید و تک به تک آنها را به صفحه جدیدی ریدایرکت کنید.
گوگل میگوید ریدایرکت تمام صفحات ۴۰۴ به یک صفحه میتواند باعث سردرگمی کاربران شود و مناسب نیست.
همچنین اگر صفحه ایی را ریدایرکت میکنید بهتر است محتویات صفحه ی جدید تقریبا مشابه با صفحه ی قدیمی شما باشد و اطلاعات موجود در صفحات تفاوت زیادی از هم نداشته باشند. در غیر این صورت گاهی ممکن است رتبه صفحات قدیمی وبسایت شما در اثر ریدایرکت های نامناسب از دست برود.

متفاوت بودن ریدایرکت های نسخه موبایل و دسکتاپ وبسایتها

متفاوت بودن ریدایرکت های نسخه موبایل و دسکتاپ

اگر Url های نسخه وبسایت و نسخه موبایل وبسایت شما متفاوت از هم هست، بهتر است شما از درستی Url های ۲ نسخه موبایل و دسکتاپ مطمئن شوید و آدرس ها را چک کنید.
هم چنین باید مطمئن شوید اگر یک صفحه از وبسایت شما دارای ارور ۴۰۴ است، این ارور در نسخه ی موبایل شما هم یکسان باشد.
همچنین پس از انتشار الگوریتم موبایل فرست ایندکس، تمرکر بیشتر موتور جستجور گوگل در نسخه های موبایل وبسایت ها هست و نباید ساختار و محتویات نسخه موبایل و دسکتاپ شما متفاوت از هم باشند.

استفاده از متاتگ Refresh

استفاده از متاتگ Refresh

یکی دیگر از روشهایی که با استفاده از آن میتوانید صفحات وبسایت خود را ریدایرکت کنید، استفاده از متاتگ رفرش است.

"/Meta Http-Equiv=“Refresh”Content=“۰;Url=Http://Yoursite.Com/New-Page/>

اگر شما در بخش Head صفحه ی قدیمی وبسایتتان متاتگ رفرش را قرار دهید،کاربر زمانی که وارد صفحه ی وبسایت شما شود، بصورت خودکار به صفحه جدید هدایت میشود.
استفاده از این متاتگ ممنوعیتی ندارد اما استفاده از آن توصیه نمیشود.
استفاده از متاتگ رفرش با به ۲ دلیل توصیه نمیشود.

  • بدلیل افزایش زمان پردازش صفحات حاوی متاتگ رفرش توسط مرورگرها
  • این متاتگ میتواند تجریه کاربری (UX) نامناسبی را برای کاربران وبسایت شما ایجاد کند.

به گفته جان مولر موتور های جست و جو ممکن است نتوانند این نوع ریدایرکت را بطور دقیق تشخیص دهند.

ریدایرکت شدن زیاد یک صفحه از وبسایت

ریدایرکت شدن زیاد یک صفحه از وبسایت

گاهی ممکن است به دلیل ریدایرکت های زیاد و اشتباه در وبسایت شما خطاهایی نمایش داده شود. که در اصظلاح به آن Redirect Chian میگویند و برای سایت مفید نیست.
این خطا معمولا زمان هایی ایجاد میشود که ریدایرکت های زیادی بر روی صفحه ایجاد شده باشد.
این اتفاق معمولا زمانی در وبسایت ها اتفاق می افتد که شما فراموش کرده باشید که قبلا صفحاتی از وبسایتتان را ریدایرکت کرده بودید و مجددا همان صفحات را ریدایرکت کنید.

چکیده مقاله

گاهی ممکن است شما بخواهید آدر دامنه وبسایت، ساختار Url های صفحات وبسایت خود را تغییر دهید.همچنین گاهی ممکن است بخواهید برخی از صفحات وبسایت خود را حذف کنید.
در این حالت کاربرانی که وبسایت شما را بازدید میکنند ممکن است با خطاهای مختلفی مواجه شوند.
شما میتوانید با ریدایرکت کردن صفحات قدیمی وبسایتتان بصورت موقت یا دائمی کاربران خود را به صفحه های جدید وبسایتتان هدایت کنید.
همچنین در ریدایرکت های دائمی شما میتوانید امتیاز و رتبه سئو صفحه های مختلف وبسایتتان را به صفحه ی جدید انتقال دهید.
شما میتوانید با استفاده از ابزار گوگل آنالیتیکس ، وضعیت صفحات وبسایت خود را شناسایی کنید و همچنین صفحاتی را که با ارور ۴۰۴ مواجه هستند را به صفحه ی مناسب خود ریدایرکت کنید.
در این مقاله روش های مختلف ریدایرکت را بطور کامل برای شما عزیزان معرفی کردیم و برای هر کدام از ساختار ها توضیحاتی را ارائه دادیم. امیدواریم که در این مقاله توانسته باشیم اطلاعات مناسبی را برای بهبود سئو وبسایت شما در اختیارتان قرار دهیم و شما میتوانید با به اشتراک گذاری این مقاله درجهت افزایش سطح دانش افراد فعال در حوزه سئو و دیجیتال مارکتینگ به ما کمک کنید.

۵/۵ - (۲ امتیاز)

اشتراک گذاری مقاله

با اشتراک گذاری مقاله هم به دوستانتان لطف کردید هم به ما 🙂

جدید ترین مقالات دیجیتال مارکتینگ

دوره های رایگان دیجیتال مارکتینگ

مقاله
نظرات
اشتراک گذاری
فهرست