۱۰ روش برای افزایش اشتراک گذاری مقالات در وب سایت ها

زمان مطالعه: 7 دقیقه
2K بازدید

کاربران وب سایت ها چه محتویاتی را بیشتر به اشتراک میگذارند؟

اشتراک گذاری مقاله و محتوا

یکی از چالش های مهمی که اکثر صاحبان وبسایت های اینترنتی با آن روبه رو میشوند این است که آنها چه محتواهایی را و با چه ساختارهایی در وبسایت خود منتشر کنند؟!
تولید محتوای مناسب و عالی یکی از روش هایی است که میتواند بر روی رتبه ی سئو وبسایت شما تاثیر به سزایی داشته باشد. هر چه محتوای منتشر شده ی شما با کیفیت تر و بهتر باشد، بیشتر مورد توجه کاربران وبسایت شما قرار میگیرد و ممکن است آنها محتوای منتشر شده ی شما را در بین دوستان خود به اشتراک بگذارند.
آیا تا به حال فکر کرده اید که انتشار چه محتواهایی مورد پسند کاربران وب سایت شما قرار میگیرد و به اشتراک گذاشته میشود؟
در این مقاله ی منتشر شده در آکادمی راه دی ام قصد داریم نکاتی را برای شما عزیزان معرفی کنیم تا با رعایت این نکات و اصول مهم بتوانید محتواهای با کیفیت و کاربرپسندانه ایی را در وبسایت خود منتشر کنید.

۱- انتخاب موضوعات جدید و ناشناخته برای ایجاد حس کنجکاوی کاربران

انتخاب موضوعات جدید و ناشناخته

براساس تحقیقات انجام شده نشان میدهد که که مردم بیشتر تمایل دارند محتویاتی را در بین دوستان و آشنایان خود به اشتراک بگذارند که موضوع آن جدید باشد. بیشتر افراد وقتی مقاله هایی را با موضوعات ناشناخته بازدید میکنند، ترجیح میدهند بطور کامل آن را بخوانند و پس از مطالعه آن را بین کاربران خود به اشتراک بگذارند.
پیدا کردن موضوعات جدید با استفاده شکاف اطلاعاتی در بین کاربران شما باعث میشود که شما بتوانید با کمی تفکر موضوعات مناسبی را برای محتوای خود انتخاب کنید و مقالاتی را در وبسایت خود منتشر کنید. هر چه بتوانید در انتخاب موضوع محتوای منتشر شده استراتژی مناسب تری را داشته باشید، محتوای شما میتواند در بین کاربران شما به میزان بیشتری به اشتراک گذاشته شود.
وقتی کاربران شما با موضوعاتی روبه رو شوند که اطلاعات کاملی درباره ی آن ندارند، تشویق میشوند که مقاله ی شما را مطالعه و بررسی کنند.
این نوع استراتژی محتوا باعث میشود تا کاربر وبسایت شما تصمیم بگیرد برای تکمیل اطلاعات علمی و دانش خود، مقاله ی منتشر شده ی شما را بخوانند. اگر مقاله ی شما با ساختاری مناسب نوشته شده باشد کاربر شما علاوه بر خواندن مقاله ممکن است تصمیمی بگیرد و مقاله ی وبسایت شما را در بین دوستان خود به اشتراک بگذارد.

۲- انتشار محتوای به یاد ماندنی

انتشار محتوای به یاد ماندنی

در وبسایت های مختلف، روزانه محتویات و مقاله های زیادی منتشر میشود. اگر اهل وبگردی و خواندن مقاله های متفاوت هستید حتما روزانه شاهد انتشار مقاله های گوناگونی در سایر وبسایت ها بوده اید.
شاید برای شما این سوال پیش بیاید که چگونه محتوای شما میتواند توجه کاربرانتان را به خود جلب کند؟
انتشار محتویات به یاد ماندنی و تولید محتوا با ساختار هدفمند و مناسب، یکی از روش هایی است که باعث میشد موضوع مقاله ی منتشر شده ی شما در خاطر کاربرانتان باقی بماند. اگر محتوای شما کاربرپسندانه باشد، این اتفاق باعث میشود تا مخاطبان وبسایت شما تصمیم بگیرند مقاله ی شما را در سایر شبکه های اجتماعی دیگر و برای دوستان خود به اشتراک بگذارند.
با گسترش بهینه سازی وبسایت ها و توجه بیشتر صاحبان مشاغل اینترنتی به فرآیند کاری سئو، بطور مثال تیم سولو تصمیم به انتشار مقاله ایی با عنوان “روش های انتشار مقالات در وبلاگ های دیگر وبسایت ها یا همان پست مهمان” گرفت.
پس از انتشار این مقاله، تیم سولو با انتخاب یک موضوع عالی توانست ترافیک زیادی را به سمت وبسایت خود هدایت کنند و بک لینک های زیادی را در اثر به اشتراک گذاشتن این مقاله توسط مخاطبان خود دریافت کرد.

در اینجا قصد داریم فرمولی گام به گام برای تدوین استراتژی مناسب برای انتشار محتوای به یاد ماندنی را به شما عزیزان معرفی کنیم:

  • مرحله ۱
    شما میتوانید با انتخاب موضوعات مناسب، یک ایده ی جدید و نظریات و تجربیات شخص خود، موضوعی را برای محتوای خود انتخاب کنید.
  • مرحله ۲
    موضوع و ساختار محتوای خود را یادداشت کنید و ایده ی جدید را در ذهن خود نگه دارید.
  • مرحله ۳
    پس از این مرحله شما میتوانید موضوع مورد نظر خود را در موتور جستجوی گوگل سرچ کنید و اگر درباره ی ایده و موضوع منتشر شده ی شما مقاله هایی با تعداد زیاد در گذشته نوشته نشده باشد، شما میتواند برای نوشتن موضوع جدید خود دست به کار شوید و مقاله ایی را منتشر کنید.
    (در صورتی که موضوع و ایده ی شما تکراری بود میتوانید به مرحله ۱ بازگردید و موضوع جدیدی را برای مقاله ی خود انتخاب کنید.)
  • مرحله ۴
    مقالات منتشر شده ی خود را از دید کاربران بررسی کنید و نظرسنجی های مختلفی را در جهت بهبود کیفیت مقالات برگزار کنید.

۳- طراحی محتوای عالی

طراحی محتوای عالی

انتخاب تصاویر مناسب در بین مقالات منتشر شده، طراحی بخش مقالات وبسایت ها و رنگ بندی مناسب برای محتویات مقالات، جزو مواردی هستند که میتواند در میزان بازدید محتوای منتشر شده ی شما و توجه کاربران شما تاثیرات فراوانی داشته باشد.
طراحی و دیزاین مناسب صفحات وبسایت شما جزو عواملی است که کاربر شما با بررسی آن میتواند تصمیم بگیرد که محتوای منتشر شده ی شما را مطالعه کند یا آن را ترک کند!

۴ – از تصاویر با کیفیت بالا استفاده کنید

تصاویر با کیفیت بالا

سعی کنید برای تصاویر محتواهای وبسایت خود از اینفوگرافیک ها و تصاویر با کیفیت استفاده کنید که کاربران وبسایت شما بتوانند به آسانی متوجه مفاهیم آنها شوند. کیفیت تصاویر به صورتی باشد که در اینفوگرافیک های منتشر شده آنها بتوانند داده های نوشته شده را به خوبی درک کنند و ببینند.
همچنین استفاده از نمایش اطلاعات آماری در قالب تصویر یکی از روش ها راهکارهایی هست که میتواند به بهبود وضعیت محتوای منتشر شده ی شما کمک زیادی کند.

۵ – استفاده از رنگ بندی مناسب و ثابت

سعی کنید برای محتواهای منتشر شده در وبسایت خود یک تِم خاص را انتخاب کنید. به طوری که تمامی محتویات منتشر شده از یک ساختار خاص پیروی کنند و تِم رنگی خود را بطور مداوم تغییر ندهید.
توجه داشته باشید و در هنگام انتخاب رنگ بندی برای طراحی وبسایت خود، رنگ هایی کاربرپسندانه و زیبا انتخاب کنید. رنگبندی مناسب یکی از مواردی است که میتواند در به اشتراک گذاری مطالب شما تاثیرات فراوانی داشته باشد.
اگر رنگبندی صفحات وبسایت شما مناسب باشد، ممکن است محتوای منتشر شده ی وبسایت شما از دید کاربرانتان جذاب تر بنظر برسد و کاربر شما تصمیم بگیرد مقاله ی منتشر شده ی شما را در بین دوستان خود به اشتراک بگذارد.

۶- بخش بندی محتواهای منتشر شده در وبسایت ها

بخش بندی محتواهای منتشر شده

یکی از مواردی که لازم است در هنگام انتشار مقاله یا محتوا به آن توجه زیادی داشته باشید این است که سعی کنید پاراگراف های مقاله های منتشر شده ی شما خیلی طولانی نوشته نشود تا حوصله ی کاربر را سر ببرد. هر چه بخش بندی محتواهای شما با تعداد خطوط کمتری نوشته و بارگذاری شود، باعث میشود تا مقاله ی منتشر شده ی شما بیشتر مورد پسند کاربران قرار بگیرد.

۷- کاربرد محتوا

کاربرد محتوا

در هنگام انتشار محتوا حتما به این نکته توجه داشته باشید که محتوای شما بصورت کاربردی نوشته شود. به طوری که کاربر شما بتواند پس از خواندن مقاله به راحتی اطلاعات مورد نیاز خود را دریافت کند و دچار مشکل نشود.
اگر محتویات منتشر شده ی شما درباره ی موضوعات آموزشی است، حتما توجه داشته باشید که متن منتشر شده ی شما شامل دستورالعمل های مفید باشد و بتواند اطلاعات مفیدی را به کاربران شما انتقال دهد.

۸- اهمیت و ارزش اجتماعی مطالب منتشر شده

اهمیت و ارزش اجتماعی مطالب منتشر شده

سعی کنید در وبسایت خود محتویاتی را منتشر کنید که بتواند اطلاعات مفید و ارزشمندی را به افراد انتقال دهد و از دید سایر افراد جامعه با ارزش شناخته شود. افراد معمولا دوست دارند اخبار و اطلاعاتی را دنبال کنند و اشتراک بگذارند که بتواند اطلاعات مناسبی را به آنها ارائه دهد و پاسخگوی سوالات آنها باشد.
برای بازدید بیشتر و بهتر محتویات وبسایت خود میتوانید با اینفلوئنسرهای فعال در حوزه ی کاری خود همکاری کنید و از آنها بخواهید محتویات منتشر شده ی شما را به مخاطبان خود معرفی کنند. همچنین پس از انتشار مقاله در وبسایتتان میتوانید از راه هایی مانند ایمیل مارکتینگ، لینک مقاله ی جدید خود را به کاربرانتان ایمیل کنید.
همچنین شما میتوانید با اینفلوئنسر فعال در حوزه ی کاری خود در ارتباط باشید و نظرش را درباره ی محتوای منتشر شده ی خود بپرسید و از نظرات آنها استفاده کنید.

۹- طول محتوا

تحقیقات صورت گرفته نشان میدهد که محتویات طولانی تر میتواند از دید کاربران وبسایت ها قابل اطمینان تر از محتویات با تعداد خطوط کم باشد.
محتواهای بلند تر میتواند تاثیر بیشتری در بین خوانندگان داشته باشد و کاربران میتوانند در محتواهای طولانی منتشر شده به اطلاعات جامع تر و بهتری دسترسی داشته باشند و پاسخ سوالات خود را به راحتی دریافت کنند مقالات منتشر شده ی شما بیشتر از قبل به اشتراک گذاشته شوند.

۱۰- قرار دادن اطلاعات تماس در انتهای محتوای منتشر شده

قرار دادن اطلاعات تماس در انتهای محتوای منتشر شده

شما میتوانید در انتهای محتوای خود و یا در بخش هایی از محتوای خود اطلاعات تماس شرکت یا مجموعه ی خود را قرار دهید تا کاربران بتوانند از این راه تعاملات بیشتری را با مجموعه ی شما برقرار کنند و از خدمات ارائه شده ی شما استفاده کنند.

چکیده مقاله

مدیران وبسایت ها و صاحبان مشاغل اینترنتی پیوسته در تلاش هستند تا محتواهایی را در وبسایت خود منتشر کنند که مورد توجه کاربران قرار بگیرد و از طریق انتشار محتویات با کیفیت بتوانند بک لینک های زیادی را برای افزایش رتبه وبسایت خود دریافت کنند و محتویات وبسایت آنها توسط کاربران به اشتراک گذاشته شود.
انتخاب موضوعات جدید و ناشناخته، طراحی مناسب برای بخش وبلاگ وبسایت، انتشار مطالب کاربردی، بخش بندی محتوا، تصاویر باکیفیت و انتشار مطالب به یادماندنی و… جزو مواردی است که میتواند به بهبود کیفیت مطالب منتشر شده ی شما کمک فراوانی کند.

امیدواریم که در این مقاله توانسته باشیم اطلاعات مناسبی را برای بهبود سئو وبسایت شما در اختیارتان قرار دهیم و شما میتوانید با به اشتراک گذاری این مقاله درجهت افزایش سطح دانش افراد فعال در حوزه سئو و دیجیتال مارکتینگ به ما کمک کنید.

۳.۷/۵ - (۳ امتیاز)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
شما برای ادامه باید با شرایط موافقت کنید

اشتراک گذاری مقاله

با اشتراک گذاری مقاله هم به دوستانتان لطف کردید هم به ما 🙂

جدید ترین مقالات دیجیتال مارکتینگ

دوره های رایگان دیجیتال مارکتینگ

مقاله
نظرات
اشتراک گذاری
فهرست