دوره گوگل سرچ کنسول (رایگان)

زمان مطالعه: 14 دقیقه
1K بازدید
دوره رایگان سرچ کنسول
فهرست عناوین پنهان
6) نیم نگاهی به اطلاعاتی که سرچ کنسول در اختیار ما قرار میدهد

شما برای مدیریت و بهبود عملکرد وبسایت نیاز دارید تا از ابزارهای معتبر و استاندارد استفاده کنید که Google Search Console یکی از بهترین ابزارهای دنیای سئو است. ما در این دوره علاوه بر اینکه شما را با محیط کاربری و قابلیت های این ابزار آشنا خواهیم کرد به صورت عملی به شما آموزش میدهیم که چگونه از این ابزار و داده هایی که در اختیار شما قرار میدهد برای بهبود سئو سایت خود و افزایش ترافیک استفاده کنید.

ویدیو معرفی دوره سرچ کنسول گوگل (رایگان)

کامترین آموزش سرچ کنسول گوگل (کاملا رایگان)

در این دوره قرار است تا شما را با یکی از بهترین ابزارهای رایگان گوگل به نام گوگل سرچ کنسول (در واقع سرچ کنسول نام جدید ابزار گوگل وبمستر تولز است) آشنا کنیم و به شما به صورت کاربردی، کامل و جامع نحوه استفاده از ابزار سرچ کنسول گوگل را آموزش دهیم. شاید باور نکنید ولی تک تک بخش های این ابزار را به صورت مقدماتی تا پیشرفته با هم بررسی خواهیم کرد.

سرچ کنسول گوگل واقعا نقش بسیار مهمی را در بهینه سازی یک سایت در موتورهای جستجو دارد و شما میتوانید به وسیله این ابزار عملکرد صفحات و خطاهای احتمالی را شناسایی و حل کنید. علاوه بر موارد فوق شما میتوانید از دیگر قابلیت های این ابزار استفاده کنید که حتما در ادامه به تمامی امکانات بی نظیر این ابزار خواهیم پرداخت.

قسمت های منتشر شده دوره گوگل سرچ کنسول”

  1. نصب سرچ کنسول (از طریق فایل HTML)
  2. نصب سرچ کنسول (از طریق Meta Tag)
  3. نصب سرچ کنسول (از طریق DNS Verification)
  4. معرفی بخش Performance
  5. معرفی بخش Performance قسمت دوم
  6. معرفی بخش Performance قسمت سوم
  7. معرفی بخش Coverage
  8. آموزش کامل Errors یا خطاها در بخش Coverage (حاوی فایل ضمیمه)
  9. معرفی بخش Excluded
  10. معرفی بخش Excluded قسمت دوم
  11. معرفی بخش سایت مپ Sitemap
  12. آموزش کامل بخش حذف موقت | Removals
  13. آموزش کامل Core Web Vitals
  14. آموزش کاملِ پروژه محور Mobile Usability
  15. آموزش کامل Enhancements
  16. تشریح کامل URL Inspection
  17. تشریح کامل خطاهای Security & Manual Actions (Manual Actions)
  18. تشریح کامل خطاهای Security & Manual Actions (Security Issues)
  19. آموزش کامل بخش Legacy tools and reports
  20. تشریح کامل ساختار Links
  21. تشریح کامل بخش Setting
  22. آموزش کاملِ پروژه محور Change of address
  23. آموزش کاملِ پروژه محور User Settings

درباره سرچ کنسول رایگان گوگل

تا قبل از سال ۲۰۱۵ همه این ابزار را با نام گوگل وبمستر تولز میشناختند، اما گوگل از ۲۰ می ۲۰۱۵ ابزار گوگل وبمستر تولز را در یک بروزرسانی خیلی بزرگ (ژانویه ۲۰۱۸) با عنوان کنسول جدید خود یا گوگل سرچ کنسول معرفی کرد. در این دوره، تمامی قابلیت های ابزار کنسول گوگل را همانطور که اشاره کردیم تحلیل وبررسی خواهیم کرد.

هدف ما از برگذاری دوره رایگان سرچ کنسول:

ما به شما قول میدهیم، پس از گذراندن دوره رایگان سرچ کنسول گوگل به این ابزار تسلط کامل پیدا خواهید کرد. هدف اصلی ما برای گردآوری و انتشار این دوره تسلط کافی تمام علاقه مندان به کنسول گوگل بدون پرداخت هیچ هزینه ای است و سعی کردیم برای رسیدن به این هدف با بیان کلیات و بررسی تمام جزییات و نکات در تک به تک قسمت های منتشر شده به شما دانشجویان این دوره، نکته ناگفته ای باقی نماند.

فایده یادگیری سرچ کنسول گوگل

این ابزار این امکان را برای شما فراهم میکند تا از وضعیت و عملکرد وبسایت خود اطلاع دقیق تری داشته باشید و در این راستا اطلاعات بسیار مفیدی را در اختیار شما قرار میدهد چرا که شما بدون اینکه از عملکرد یا Performance سایت خود اطلاع داشته باشید نمیتوانید اقدامی در راستای بهبود آن انجام دهید. گوگل سرچ کنسول یک ابزار رایگان و بسیار قدرتمند است که توسط شرکت گوگل طراحی و در اختیار وبمستران قرار گرفته است. شما برای اینکه سایت خود را آماده برای حضور در نتایج برتر گوگل یا همان سئو (بهینه سازی برای موتورهای جستجو) کنید نیاز به ابزارهای مختلفی دارید که سرچ کنسول گوگل مسلما یکی از این ابزارها است.

فرقی ندارد شما وبمستر (مدیر وبسایت) هستید یا نه (صاحب کسب و کار اینترنتی هستید)، اگر سایتی دارید و قصد دارید سایت شما عملکرد مناسب و استانداردی در نتایج جستجو، گوگل و یا دیگر موتورهای جستجو داشته باشد قطعا نیاز دارید تا با این ابزار یعنی سرچ کنسول آشنا باشید و بتوانید اطلاعاتی که این ابزار استخراج و در اختیار شما قرار میدهد را تحلیل و بررسی کنید و اقدامات مورد نیاز را انجام دهید.

پس باید نحوه استفاده از این ابزار را فرا بگیرید و نقاط قوت و ضعف خود را شناسایی کرده و رتبه سایت خود را هر روز ارتقا دهید.

نیم نگاهی به اطلاعاتی که سرچ کنسول در اختیار ما قرار میدهد

  • تعداد کلیک و دیده شدن سایت در نتایج جستجو (Impression)
  • بهترین صفحات سایت از دیدگاه بازدید و کلیک شدن
  • نرخ کلیک شدن سایت و میانگین رتبه سایت (CTR)
  • خطاهای فنی سایت از دیدگاه موتور گوگل (Coverage)
  • مشکلات و خطاهای فنی سایت (Security & Manual Action)
  • تمام صفحات ایندکس شده سایت در گوگل
  • بررسی تجربه کاربری سایت در نسخه موبایل و دسکتاپ
  • بررسی داده های ساختار یافته پیاده سازی شده
  • بررسی لینک سازی داخلی و خارجی
  • پیدا کردن کلمات کلیدی پر پنانسیل

و اطلاعات بسیار زیاد دیگری که به شما را در روند بهبود و مدیریت سایتتان کمک میکند پس شاید نیاز به دلایل بیشتری نباشد تا شما قانع شوید تا با یادگیری نحوه استفاده اصولی از این ابزار بتوانید ترافیک مناسبی را به وبسایتتان هدایت کنید. اگر نکات بالا را جمع بندی کنیم، میتوانیم در یک جمله خلاصه بیان کنیم که اگر میخواهید فروش بیشتری داشته باشید یا بهتر دیده شوید، باید با ابزار سرچ کنسول گوگل بیشتر آشنا شوید…..

چرا دوره سرچ کنسول گوگل باشگاه دیجیتال مارکتینگ ایران؟؟؟

ما در دوره آموزش سرچ کنسول سعی کردیم تا بر خلاف تمام آموزش های رایگان موجود در اکوسیستم بتوانیم بهترین کیفیت را فراهم کنیم، چرا که هدف اصلی ما از خلق باشگاه دیجیتال مارکتینگ ایران ارائه آموزش های رایگان در حوزه دیجیتال مارکتینگ است و به هیچ وجه کیفیت را قربانی رایگان بودن نخواهیم کرد و نیازی به اثبات نیست و شما میتوانید با شرکت در این دوره و سنجش کیفیت لحاظ شده به صحت هدف ما پی ببرید. علاوه بر موضوع فوق ما سعی کردیم تجربه را چاشنی این دوره کنیم که بی شک میتواند کیفیت اطلاعات ارائه شده را به شدت افزایش دهد و در آخر ما باور داریم زمانی که بررسی موضوعی میتواند قدرت انتقال مفاهیم را افزایش دهد در همین راستا تمام بخش های این دوره به صورت عملی انجام شده و شما میتوانید تمام بخش ها را همراه با مدرس انجام دهید و تمرین کنید زیرا این موضوع باعث پیاده سازی ساده تر مفاهیم برای دانشجو و افزایش قدرت یادگیری میشود.

سرفصل های کاملترین دوره سرچ کنسول گوگل رایگان

۱- ثبت سایت در سرچ کنسول و احراز هویت

ثبت سایت و احراز هویت آن اولین قدم برای هر وبمستری برای استفاده از ابزار سرچ کنسول است که گوگل ۲ روش را برای ثبت سایت در نظر گرفته، دو روش ثبت URL Prefix و Domain Property، که ما علاوه بر مزایا و معایب ثبت سایت در هر کدام از این روش ها، ۳ راهکار رایج و مناسب احراز هویت را نیز به شما در این بخش آموزش خواهیم داد.

احراز هویت سرچ کنسول از ۳ روش:

  1. فایل HTML
  2. Meta Tag
  3. DNS Veification

۲- معرفی و تحلیل بخش Performance (عملکرد)

شما در بخش Performance یا عملکرد به اطلاعات بسیار ارزمندی دسترسی دارید که سرور این ابزار بعد از پردازش کردن در اختیار شما قرار میدهد و مشا میتوانید با استفاده از این داده ها از عملکرد فعلی سایت خود و کوئری هایی (درخواست های کاربران یا در اصل کلماتی که کاربران جستجو کرده اند.) که سایت شما در نتایج ظاهر شده اند و نسبت دیده شدن به کلیک شدن اطلاع داشته باشید و سعی در بهبود نقاط ضعف خود و تقویت نقاط قوت خود اقدام کنید. پس این بخش بر خلاف ظاهر ساده میتواند نقش بسیار زیادی در بهینه سازی سایت ها داشته باشد که در این دوره به صورت مفصل و مفهومی به معرفی و نحوه تحلیل داده ها پرداخته ایم.

معرفی ابزار URL Inspection Tool

ابزار URL Inspection یکی از ابزارهای فوق العاده کاربردی گوگل است که به شما نشان میدهد گوگل صفحات سایت شما را چگونه رندر میکند این ابزار شباهت بسیار زیادی به Fetch as Google در گوگل وبسمتر (نسخه قدیمی سرچ کنسول گوگل) دارد و زمانی که شما نوشته یا صفحه ای را در سایت خود میسازید یا تغییراتی در سایت اعمال میکنید میتوانید با URL Inspection به گوگل صراحتا اعلام کنید تا این آدرس را مجددا بخزد. البته شما با استفاده از این ابزار میتوانید متوجه Status Code صفحه توسط گوگل شوید و با Live Test نحوه دیده شدن هر آدرسی از سایتتان با خبر شوید.

۳- معرفی و تحلیل بخش Coverage

یکی از مزایای این ابزار قدرتمند گوگل بررسی خطاهای موجود از دیدگاه موتور گوگل است که شما باید در پروسه مشخص بعد از آشنایی با این هشدارها و خطاها بتوانید برای برطرف کردن آن ها اقداماتی را انجام دهید و در نهایت به گوگل اعلام کنید که این مشکلات را برطرف کرده اید. پس این بخش یکی از مهم ترین قسمت های دوره سرچ کنسول است و ما تمام تلاش خود را کرده ایم تا شما را علاوه بر آشنایی و علت بروز تک تک این خطاها به شما آموزش دهیم تا چگونه آن ها را برطرف کنید چرا که فقط تشخیص کافی نیست و شما باید بتوانید سایت خود را درمان کنید.

اطلاعات بخش Coverage سرچ کنسول گوگل به چهار دسته تقسیم میشود که عبارتند از:

  1. Valid: صفحاتی که به درستی ایندکس شده اند.
  2. Valid With Warning: این صفحات در گوگل ایندکس شده اند اما شما ایندکس گوگل و یا دسترسی آن را از Robots.txt مسدود کرده اید.
  3. Excluded: صفحاتی که به دلیل نداشتن سیگنال های دقیق توسط گوگل ایندکس نشده اند.
  4. Error: صفحاتی که به دلایل مختلف ایندکس نشده اند.

که هر کدام از این وضعیت ها (Status) شرایط مختلفی دارند و شما باید بدانید در صورت مواجهه با هر کدام از این اعلان ها در اصل هر پیام چه ماهیتی دارد و چه اقدامی باید در صورت بروز مشکل صورت گیرد. که ما در این بخش به بررسی و تحلیل تمام نکات این بخش خواهیم پرداخت. با تسلط به این تب شما میتوانید از تمام خطاهای فنی صفحات از لحاظ بررسی و ثبت صفحاتتان در گوگل آگاه شوید و آن ها را حل کنید.

۱- بررسی اعلان های بخش Valid
  • submitted and indexed
  • Indexed, not submitted in sitemap
۲- بررسی اعلان های بخش Valid With Warnings
  • Indexed, though blocked by robots.txt
۳-  بررسی ۱۵ اعلان بخش Excluded
  • Alternative page with proper canonical tag
  • Blocked by page removal tool
  • Blocked by robots.txt
  • Blocked due to unauthorized request (401)
  • Crawl anomaly
  • Crawled – currently not indexed
  • Discovered – currently not indexed
  • Duplicate without user-selected canonical
  • Duplicate, Google chose different canonical than user
  • Duplicate, submitted URL not selected as canonical
  • Excluded by ‘noindex’ tag
  • Not found (404)
  • Page removed because of legal complaint
  • Page with redirect
  • Soft 404
۴- بررسی ۸ اعلان بخش Error
  • Redirect error
  • (Server error (5xx
  • Submitted URL blocked by robots.txt
  • Submitted URL marked ‘noindex’
  • Submitted URL seems to be a Soft 404
  • Submitted URL returns unauthorized request 401
  • Submitted URL has crawl issue
  • Submitted URL not found 404

تمام این اعلان ها در بخش آموزش و بررسی تب Coverage آموزش داده میشود.

۴- بررسی و تحلیل کامل بخش Enhancement

ترجمه تحت الفظی enhancement افزایش یا بالا بردن است. همانطور که از ترجمه این کلمه مشخص است، گزارش هایی که در این قسمت از سرچ کنسول گوگل مشاهده می کنید همگی در راستای بهبود عملکرد یک وب سایت مورد استفاده قرار می گیرد. بهینه سازی سرعت وب سایت، کارکرد مناسب آن روی گوشی های تلفن همراه یا rich pages موضوعاتی هستند که در بخش enhancements گوگل سرچ کنسول مورد بررسی قرار می گیرند.

این موضوعات روی عملکرد وب سایتتان تاثیر مستقیم دارد و هر گونه بهبود در آنها می تواند به ارتقاء عملکرد کلی وب سایتتان منجر شود. به همین دلیل آشنایی با این بخش و تحلیل گزارش های موجود در آن یک امر ضروری تلقی می شود که باید در راستای بهینه سازی وب سایت خود آنها را در نظر بگیرید.

از نوامبر سال ۲۰۱۹ گوگل بخش جدیدی را برای سرعت و تجربه کاربری به تب Enhancement اضافه کرد که شاید تبدیل به یکی از اصلی ترین دغدغه های وبمستران در سال ۲۰۲۰ بدل شده است. و قرار است این فاکتور تبدیل به یکی از اصلی ترین عوامل رتبه بندی بعد از آپدیت سال ۲۰۲۱ محسوب شود. پس نباید به سادگی از کنار آن رد شد چرا که ممکن است موجب افت رتبه وبسایت شما در آینده شود. در این بخش به توضیح و بررسی تاثیر گذار بر روی Core Web Vitals را بررسی کنیم.

البته ناگفته نماند که در این بخش از دوره ما علاوه بر بررسی Core Web Vitals به بررسی کامل Mobile Usability و نحوه برطرف کردن خطاهای موجود خواهیم پرداخت. در انتها هم به صورت کامل نحوه بررسی اسکیماها ( داده های ساختار یافته) را آموزش خواهیم داد تا از این طریق بتوانید نرخ کلیک سایت خود را افزایش دهید.

دوستانی که با نحوه پیاده سازی اسکیما آشنایی ندارند میتوانند با مراجعه به کاملترین دوره اسکیما در ایران که به صورت رایگان توسط باشگاه دیجیتال مارکتینگ ایران در اختیار کاربران قرار گرفته است مراجعه کنند تا بتوانند با استفاده از این قابلیت نرخ کلیک (CTR) سایت خود را افزایش دهند.

یکی دیگر از منوهایی که در تب Enhancement میتوانید مشاهده کنید، (AMP (Accelerated Mobile Page که در اصل یکی از پروژه های گوگل برای افزایش سرعت نسخه موبایل با حذف المان های پر حجم است که اگر شما از این قابلیت برای نسخه موبایل استفاده کنید میتوانید گزارش های مربوط به آن را در همین قسمت ملاحظه کنید که تمام خطاها و پیغام های موجود در این منو را نیز با هم بررسی خواهیم کرد.

۵- آموزش و بررسی بخش Security & Manual Actions

با توجه به اینکه هر روز فضای وب در حال گسترش است، نا امن شده این فضا موضوعی بسیار طبیعی است و گوگل نیز این بخش را در کنسول خود گنجانده تا بتواند بیشتر در این حوزه با وبمستران در ارتباط باشد و تا جای ممکن از تاثیر اقدامات مخرب بر نتایج جستجو بکاهد.

  • بررسی بخش Manual Action

امیدواریم که هیچ وقت پیامی در این بخش از کنسول گوگل دریافت نکنید چرا که اگر در این بخش گوگل پیامی برای شما ارسال کند به این معناست که وبسایت شما قوانین گوگل را زیر پا گذاشته و گوگل به شما این اتفاق را اعلام میکند و در صورتی که اقدامی از سمت شما صورت نپذیرد مطمئنا گوگل شما را با توجه شرایط خاصی از نتایجش حذف خواهد کرد.(البته پنالتی یا حذف شدن شرایط خاصی دارد و در خیلی از موارد شما یا در کلمه کلیدی خاص یا به صورت کامل پنالتی می شوید.)

در این بخش از دوره ابزار Disavow کردن لینک ها را به شما معرفی خواهیم کرد و خواهید آموخت که چگونه از این ابزار برای برطرف کردن اخطار Manual Action استفاده کنید.

  • بررسی مشکلات امنیتی سایت Security

گوگل در این بخش، اگر سایت شما هک شود و یا آلوده به بدافزار شود به شما گزارش خواهد داد و شما باید اقدامات لازم برای برطرف کردن خطا را باید بلافاصله بعد از دریافت این اخطار انجام دهید. خطاهای این بخش عبارتند از:

  1. Hacked: URL Injection
  2. Malware
  3. Harmful Downloads
  4. Uncommon Downloads
  5. Deceptive Pages
  6. Unclear Mobile Billing

که در این بخش از اموزش به تحلیل و بررسی تک تک این خطاها و نحوه برطرف کردن آن ها خواهیم پرداخت.

  • ۶- آموزش و بررسی تب Legacy tools and Reports

این تب یکی از بخش های به جا مانده از گوگل وبمستر تولز است که شاید کمتر وبمستری از این بخش استفاده کند ولی باید گفت که ابزارهای بسیار قدرتمندی در این تب وجود دارد که تمام این ابزارها را با هم بررسی خواهیم کرد.

ابزارهای تب Legacy tools and Reports عبارتند از:

  • International Targeting
  • Removals
  • Crawl stats
  • Messages
  • URL Parameters
  • Web Tools
International Targeting چیست؟

اگر سایت شما چند زبانه باشد یا کشور خاصی را پوشش دهد شما نیاز دارید تا از تگ hreflang استفاده کنید و پیاده سازی این تگ ها چالش های مخصوص به خود را دارد و شما با ابزار International Targeting tool میتوانید خطاهای این بخش را مشاهده و برطرف کنید.

معرفی بخش Removals سرچ کنسول

یکی از مشکلاتی که ممکن است هر سئو کاری در پروژه های مختلف با آن روبرو شود محتوای ضعیف (Thin Content) و یا محتوای کپی (Duplicate Content) است و برخورد با این نوع صفحات به شدت پیچیده است که شما با استفاده از این ابزار میتوانید اینگونه صفحات را برای مدت کوتاهی از دید گوگل پنهان کنید.

ابزار Crawl Stats چیست؟

در این ابزار سرچ کنسول شما خطوط نموداری قرمز، آبی و سبز را ملاحظه میکنید که اطلاعات جالبی درباره نرخ خزش یا بررسی شدن سایت شما توسط ربات های گوگل ارائه میشود و در موارد مختلف این اطلاعات میتواند سرنخ های مناسبی را در اختیار سئو کاران و وبمستران قرار دهد. که در این مورد به صورت مفصل صحبت خواهیم کرد.

بخش Message چه اطلاعاتی به شما میدهد؟

این بخش اصلی ترین راه ارتباطی گوگل با شما است و هر پیامی که گوگل در راستای موارد معرفی شده در سرچ کنسول باشد برای شما ارسال میکند و نیاز است شما این بخش را هر چند وقت یکبار چک کنید.

ابزار URL Parameters چیست؟

URL Parameters ها قابلیتی هستند برای جلوگیری از محتوای تکراری در دنیای وب و به خصوص در سایت های فروشگاهی Ecommerce که به وسیله این ابزار شما میتوانید پارامترهای تعریف شده خود را چک کنید و در صورتی که این پارامترها مشکلی را برای سایت از دیدگاه گوگل ایجاد کرده اند در راستای برطرف کردن این مشکل اقداماتی را انجام دهید.

ابزار Web tools چه قابلیت هایی در اختیار شما قرار میدهد؟

بخش Web tools نیز قابلیت های بسیار زیادی را در خود گنجانده که حتما در آموزش ویدیویی به صورت مفصل به تمام این امکانات اشاره خواهیم کرد ولی امکانات بسیار کاربردی این بخش عبارتند از ابزارهای:

  • Structured Data Testing Tool
  • Structured Data Markup Helper
  • Email Markup Tester

البته لازم به ذکر است که گوگل چندی پیش اعلام کرد که به جای Structure Data Testing Tool میتوانید از ابزار Rich Result Test Tool استفاده کنید و این به این معناست که ابزار Structure Data Testing Tool از طرف خود گوگل منسوخ شد ولی همچنان در اختیار کاربران قرار دارد.

۷- معرفی و تحلیل بخش Links

در این بخش کنسول گوگل به شما اطلاعاتی درباره نحوه لینک سازی داخلی و خارجی نماش میدهد شما در این قسمت از سرچ کنسول میتوانید صفحاتی که بیشترین تعداد لینک داخلی دارند و حتی اینکه از چه سایتهایی به شما لینک داده شده است نیز نمایش داده میشود.

یکی از قابلیت های این قسمت برای زمانی است که شما با سئو منفی از طرف سایت های دیگر نیز روبرو میشود مفید است چرا که شما میتوانید با داشتن لیست سایت هایی که به شما لینک های مخرب (اسپم) داده اند و استفاده از ابزار Disavow کردن بکلینک ها سعی کنید گوگل را از این موضوع با خبر کنید هر چند جان مولر یکی از سخنگوهای گوگل در چندین مرحله اعلام کرده گوگل در گذر زمان به درکی رسیده که دیگر نیازی به این کار نیست و خود گوگل متوجه این موضوع میشود.

۸- بررسی بخش تنظیمات سرچ کنسول

در این بخش علاوه بر اینکه شما میتوانید سطوح دسترسی کاربران مختلف را تعیین کنید میتوانید در صورتی که قصد دارید دامنه سایت خود را عوض کنید در کنار استفاده از ریدایرکت ۳۰۱ برای تمامی آدرس ها از این طریق نیز به گوگل این موضوع را گزارش دهید که در این آموزش به صورت کامل و عملی این بخش را با هم مرور خواهیم کرد.

البته علاوه بر امکانات بالا در بخش تنظیمات شما میتوانید نوتیفیکیشن پیام ها از طریق ایمیل را نیز فعال کنید تا در صورت ارسال هر گونه پیام یا نوتیفیکیشن از طرف کنسول سایتتان، شما از طریق ایمیلتان با خبر شوید.

۹- تفاوت های سرچ کنسول قدیم و جدید و بررسی منوهای سرچ کنسول قدیمی

در سرچ کنسول قدیمی یا گوگل وبمستر تولز منوهایی مثل HTML Improvement قرار داشتند که شاید هنوز برای خیلی از وبمستران مورد استفاده باشند که در این بخش به معرفی و بررسی این تب ها نیز خواهیم پرداخت.

امیدواریم از این دوره واقعا کامل و جامع باشگاه دیجیتال مارکتینگ ایران لذت و استفاده کافی را برده باشید و با اشتراک گذاری آن به ما در رسیدن به هدفمان کمک کنید.

سوالات متداول:

آیا مثال های استفاده شده در دوره سرچ کنسول واقعی و کاربردی است؟

ما در تمام دوره های باشگاه دیجیتال مارکتینگ ایران در تلاش هستیم با آموزش به صورت کیس استادی یا موضوعی تمام جوانب و مفاهیم را به شما آموزش دهیم که دوره سرچ کنسول گوگل هم از این قاعده مستثنی نیست و در این دوره شما با مشاهده مثال های واقعی و بررسی اطلاعات سایت های واقعی با این ابزار آشنا خواهید شد.

آیا دوره سرچ کنسول گوگل پشتیبانی دارد؟

دوره های باشگاه دیجیتال مارکتینگ ایران اعم از دوره های غیر رایگان و حتی دوره های رایگان از پشتیبانی برخوردار هستند و در صورتی که دانشجویان این دوره با مشکل روبرو شدند میتوانند با استفاده از روش تیکت و سایر روش ها سؤالات و مشکلات خود را با ما مطرح کنند و تیم فنی باشگاه دیجیتال مارکتینگ ایران در اسرع وقت پاسخگوی تمام سؤالات شما خواهند بود.

شرکت در دوره نیاز به ثبت نام در باشگاه دیجیتال مارکتینگ ایران دارد؟

بله برای گذراندن دوره سرچ کنسول گوگل نیاز دارید تا در باشگاه دیجیتال مارکتینگ ایران ثبت نام کنید سپس در صفحه دوره به تمام قسمت ها دسترسی خواهید داشت.

آیا دوره سرچ کنسول گوگل کاملا رایگان است؟

دوره سرچ کنسول باشگاه دیجیتال مارکتینگ ایران کاملا رایگان است و در این دوره شما علاوه با آشنایی با محیط کاربری این ابزار میاموزید تا چگونه از این ابزار برای ارتقا و پیشرفت در دنیای وب که به منظور تحلیل اطلاعات است استفاده کنید. نگران نباشید از نصب این ابزار و ابتدایی ترین اصول تا پیشرفته ترین موارد را در این دوره خواهید آموخت.

در پایان دوره سرچ کنسول گوگل چه تخصصی خواهم آموخت؟

ما در باشگاه دیجیتال مارکتینگ ایران در تلاش هستیم تا با تهیه و انتشار دوره های جامع دیجیتال مارکتینگ بتوانیم نقش مهمی را در این اکوسیستم ایفا کنیم و شما در پایان این دوره به صورت کامل با یکی از مهمترین ابزارهای دنیای دیجیتال مارکتینگ که توسط خود گوگل منتشر شده تسلط پیدا کنید و همین موضوع موجب میشود تا تحلیل اطلاعات بهتری از سایت خود داشته باشید.

پیش نیاز برای شرکت در دوره سرچ کنسول گوگل چیست؟

برای شرکت در این دوره نیاز به پیش نیاز خاصی ندارید ولی اگر با مفاهیم و اصول مقدماتی سئو آشنا باشید طبیعتا درک بهتر و کاملتری نسبت به این ابزار خواهید داشت.

دوره سرچ کنسول گوگل مناسب چه افرادی است؟

دوره رایگان سرچ کنسول گوگل مناسب افرادی است که در حوزه وب مشغول فعالیت هستند ولی یادگیری این ابزار به شدت افرادی توصیه میشود که در زمینه بهینه سازی موتورهای جستجو (سئو) مشغول به کار هستند. علاوه بر این مدیران و صاحبان کسب و کارهای اینترنتی که علاقه دارند تا سایت خود را بهینه کنند نیز میتوانند با گذراندن این دوره نمایی بهتر از دنیای وب و فروشگاه اینترنتی خود داشته باشند. ابزار سرچ کنسول گوگل یکی از مهمترین ابزارهای دنیای دیجیتال مارکتینگ است.

 

کاربران گرامی به زودی دوره های باشگاه دیجیتال مارکتینگ ایران که به صورت رایگان در دسترس بودند، مجدد در دسترس قرار می گیرند.

۳/۵ - (۲ امتیاز)

۲ دیدگاه. دیدگاه تازه ای بنویسید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
شما برای ادامه باید با شرایط موافقت کنید

اشتراک گذاری مقاله

با اشتراک گذاری مقاله هم به دوستانتان لطف کردید هم به ما 🙂

جدید ترین مقالات دیجیتال مارکتینگ

دوره های رایگان دیجیتال مارکتینگ

مقاله
نظرات
اشتراک گذاری
فهرست