معرفی ۲۸ ابزار رایگان برای اینکه بفهمید کاربران چه هدفی دارند :
در قسمت سوم دوره مقدماتی سئو SEJ به صورت مفصل درباره اینکه مردم چگونه جستجو میکنند یا همان قصد کاربر از جستجو صحبت کردیم و متوجه شدیم که گوگل با دسته بندی قصدهای کاربران سعی میکند تا بهترین نتیجه را در شرایطهای مختلف به کاربران نشان دهد و برای روشنتر کردن این موضوع مدل Do-Know-Go را با هم بررسی کردیم. همه این بررسیها به این جا ختم شد که اولین پله برای ورود به دنیای سئو جدی گرفتن قصد کاربر است زیرا که گوگل هم در دستورالعملها و الگوریتمهای خود این موضوع را بیان کرده است.
البته منابع کاملتری نیز همچون سایت Searchmetrics دارند که به صورت مفصل و ساده درباره قصد و هدف کاربر از جستجو را شرح دادهاند که میتوانید با مراجعه به این مطلب بیشتر به اهمیت این موضوع پی ببرید.
در قسمت چهارم از این دوره مقدماتی سئو قصد داریم تا ۲۸ ابزار رایگانی که قصد کاربران را به شما نشان میدهند معرفی کنیم تا قدم اول را درست بردارید پس با ما در ادامه همراه باشید.
مقدمه :
برای اینکه بتوانید مسیر درستی را برای بهینه سازی یا سئو سایت خود انتخاب کنید باید در ابتدای مسیر اقدام به تحقیق کلمه کلیدی کنید تا با انتخاب درست کلمه کلیدی بتوانید به هدف خود که در اولین وهله جذب ترافیک یا همان کاربر است، برسید. ولی سؤال اصلی شما شاید این باشد که اصلا تحقیق کلمه کلیدی به چه معناست؟
تحقیق کلمات کلیدی چیست و چگونه می توان آن را انجام داد؟
یکی از اصلی ترین و اساسی ترین مراحل دنیای دیجیتال مارکتینگ و به طبع آن سئو، تحقیق کلمه کلیدی است و اگر این قدم را درست بردارید می توانید به صفحه اول و لینکهای ابتدایی گوگل برسید و اگر هم این قدم را اشتباه بردارید درپی آن جریمه خواهید شد و نمیتوانید نتیجه مطلوبی کسب کنید.
شما باید لیستی از کلمات و جملاتی که حدس میزنید یک مخاطب امکان دارد در حوزه شما جستجو کند تهیه کنید و سپس با جستجوی همه این کلید واژهها با بررسی رقبا و استفاده از ابزارهای خود گوگل مثل Autocomplete کلماتی را که بیشترین جستجو و بازدهی را دارند بیابید تا در نهایت برای تولید محتوا در سایتتان از همین کلید واژهها استفاده کنید.
نکته : با توجه به نتایج اولیه (لینک ۱ تا لینک ۵) میتوانید طبق Dominant Interpretation یا تفسیرهای غالب که در آموزش قبلی به آن اشاره کردیم متوجه قصد کاربر از جستجو شوید و با فهمیدن این موضوع سعی کنید محتوایی منتشر کنید که نیاز کاربران را تامین و برطرف کنید.
به همان اندازهای که تحقیق کلمه کلیدی و قصد کاربر می تواند برای یک سئو کار حرفهای لذت بخش و جذاب باشد میتواند برای افراد تازه کار موضوعی بسیار پیچیده و سخت باشد. امروزه با وجود ابزارهای بسیار زیاد که به صورت رایگان و پولی در اختیار متخصصین قرار گرفته است تحقیق کلمه کلیدی و فهمیدن قصد کاربر دیگر موضوع پیچیدهای نیست و سختترین قسمت آن برای فردی که تازه وارد دنیای سئو شده این است که از کجا باید شروع کند؟
در قسمت قبلی هم به این موضوع اشاره کردیم که پاندو نایاک که یکی از مهندسین ارشد گوگل است اعلام کرده بود که با وجود این همه رشد و پیشرفت هنوز ۱۵ درصد جستجوهای روزانه برای گوگل تازگی دارد و قصد کاربر را از این جستجو نمیدانند، حال فرض کنید اگر طبق آمار سال ۲۰۱۸ هر روز ۶ میلیارد جستجو در موتور جستجوی گوگل انجام شود، با یک حساب کتاب سر انگشتی میتوانیم بفهمیم که روزانه ۹۰۰/۰۰۰/۰۰۰ جستجو وجود دارد که با قصدهای متفاوت تر از گذشته انجام میشود!!!
حال فرض کنید در این دنیای بسیار بزرگ، شگفت انگیز و پیچیده یک سئوکار تازه وارد قصد دارد تا به تحقیق کلمه کلیدی و قصد کاربر بپردازد!!!
همین موضوع کار را مقداری سخت و پیچیده می کند.
مردم برای چه چیزهایی جستجو میکنند؟
امروزه ابزارهای بسیار زیادی وجود دارد تا به افرادی که در حوزه سئو فعالیت میکنند نشان دهد که مردم برای چه چیزهایی جستجو میکنند و چرا؟ البته این ابزارها قابلیتهای زیادی دارند و میتوانند جواب سؤالات بسیار زیادی همچون :
- زمان مناسب برای تولید محتوا چه زمانی است؟
- آیا این محتوا میتواند عملکرد مناسبی داشته باشد؟
- چه کسانی ترجیح میدهند این محتوا را مطالعه کنند؟
و سؤالات بسیار زیاد دیگری را بدهند.
در این قسمت ۲۸ ابزار رایگان دنیای سئو را به شما معرفی خواهیم کرد تا شما که در ابتدای دنیای سئو هستید دیگر سر در گم نباشید. در ادامه با ما همراه باشید تا با هم به بررسی مزابا و قابلیتهای این ۲۸ ابزارها بپردازیم.
۱- Buzzsumo :
Buzzsumo یکی از بهترین ابزارهای دنیای سئو است که شما میتوانید به وسیله این ابزار رایگان تحقیق کلمه کلیدی انجام دهید و حتی میتوانید در بین موضوعات ترند و پر بازدید نیز جستجو کنید که این قابلیت بسیار جذاب است که این ابزار در اختیار کاربران خود قرار داده است، البته فیلترهای هم مانند فیلتر زمانی مثلا ۱ ساعت، ۳ ساعت، ۶ ساعت، ۱۲ ساعت و ۲۴ ساعت را میتوانید انتخاب کنید که این ابزار با توجه به این فیلترها نتایج را به شما ارائه میدهد و از طرفی هم فیلترهای موضوعی نیز برای کاربران در این ابزار در نظر گرفته شده است.
شبکههای اجتماعی ابزارهایی هستند که میتوانیم به صورت رایگان از این ابزارها برای جذب ترافیک استفاده کنیم و این فضای آزاد، توان بالقوه بسیار زیادی دارد که باید هر فردی که قصد دارد در دنیای آنلاین موفق شود، آن را جدی بگیرد.
برای اینکه بتوانید در این فضا دیده شوید یا موفق شوید نیاز دارید در ابتدا رقبای خود را شناسایی و بررسی کنید و در ادامه با توجه به بررسیهای انجام شده استراتژی مناسبی برای کسب و کار خود تدوین کنید. ابزار Buzzsumo در این مسیر میتواند، ابزاری کاربردی و مفید باشد تا شما با بررسی اینکه رقبای شما چه محتوایی تولید میکنند؟ واکنش مخاطبان به محتوای آنها و سؤالات بسیار زیاد دیگر مسیر خود را انتخاب کنید.
Buzzsumo دو سرویس رایگان و پولی را برای کاربران خود در نظر گرفته است که شما میتوانید با استفاده از نسخه رایگان نیز از قابلیتهای بسیار زیادی استفاده کنید، نسخه پولی این ابزار هزینه ماهیانه ۹۹ دلار دارد که برای وبمستران ایرانی هزینه بسیار زیادی به حساب میاید. شاید نیاز نباشد تا نسخه پولی آن را تهیه کنید و به امکانات رایگان آن اکتفا کنید.
۲- Semrush :
ابزار Semrush یکی از معروفترین و بهترین ابزارهای دنیای سئو و یا اگر بهتر بگوییم ابزارهای دنیای دیجیتال مارکتینگ است زیرا که آماری که در اختیار شما قرار میدهد بسیار کامل است و شما میتوانید با استفاده از این آمارها و آنالیتیکزها برای پیش بردن پروسه دیجیتال مارکتینگ استفاده کنید.
داشبورد سایت Semrush با داشتن ظاهری بسیار جذاب گزینههای کاربردی و زیادی همچون آنالیتیک، کلمات کلیدی، مدیریت پروژهها و دیگر ابزارهای سئو قرار میدهد. در قسمت پایینی این پنل ابزارکهایی وجود دارد که اطلاعات مرتبط با شبکههای اجتماعی، بک لینک ها و دادههایی درباره برندینگ در اختیار شما قرار میدهد.
خلاصه که Semrush یک ابزار بسیار جذاب و قدرتمند است که خیلی از متخصصین بزرگ دنیای سئو این ابزار را به بقیه ابزارها ترجیح میدهند که اگر بخواهید نسخه اصلی پولی این ابزار را تهیه کنید باید ماهیانه مبلغ ۹۹ دلار پرداخت کنید ولی در گروههای دیجیتال مارکتینگ بزرگ همچون باشگاه دیجیتال مارکتینگ ایران میتوانید نسخههای اشتراکی آن را با هزینهای بین ۳۰ تا ۷۰ هزار تومان تهیه کنید که البته این اکانتهای اشتراکی محدودیتهایی هم دارند ولی مطمئنا استفاده از این ابزار یک تجربه فوق العاده حرفهای است.
۳- Answer The Public :
Answer The Public یکی از ابزارهایی است که ظاهر کاربری بسیار جذاب و خلاقانه دارد. این ابزار کاملا رایگان است. Answer The Public با اتصال به موتور جستجوی گوگل و بینگ و داشت یک دیتابیس بسیار بزرگ و قدرتمند میتواند نتایج درست و کاملی را به شما نشان دهد و در اصل شما میتوانید برای فهمیدن اینکه مردم چگونه جستجو میکنند و انتخاب کلمه کلیدی مناسب از آن استفاده کنید.
یکی از قابلیتهای این ابزار این است که شما میتوانید اطلاعات نمایش داده شده را با فرمت CSV به فایل Excel ذخیره کنید.
۴- Bloomberry :
بلومبری نیز کاملا شبیه Answer The Public است ولی با یک تفاوت که بلومبری نتایجی را نمایش میدهد که واقعیتر است به این معنا که موضوعات و کلمات کلیدی که هم اکنون مردم در صفحات اینترنت، گروهها و فرومها درباره آن صحبت میکنند.
این ابزار توسط تیم Buzzsumo طراحی و ساخته شده است و ابزاری فوق العاده است برای کسانی که علاقه دارند تا در باکس فیچر اسنیپت گوگل قرار بگیرند. (البته در آموزشهای قبلی اشاره شد که طبق جستجوهایی که ما در تیم فنی آکادمی راه دی ام انجام دادهایم هنوز سایت فارسی زبانی پیدا نکردهایم که در این باکس یا Zero Position قرار گرفته باشد و این نشان میده این قابلیت گوگل هنوز برای زبان فارسی فعال نیست.)
نکته : در سومین قسمت از آموزش مقدماتی سئو سایت SEJ به صورت کامل درباره Feature Snippet صحبت کردیم، میتوانید با مراجعه به این قسمت از این دوره بیشتر درباره فیچر اسنیپت بدانید.
۵- Google Trends :
Google Trends یک ابزار فوق العاده است که توسط کمپانی گوگل به کاربران ارائه میشود و توسط این ابزار همانطور که از اسمش مشخص است میتوانید موضوعات پر مخاطب یا پر جستجو در دنیای وب را رصد کنید، با مقایسه آن با کلمه کلیدی مد نظر خود بتوانید بهترین کلمه کلیدی را انتخاب کنید.
استفاده از این ابزار ساده است، بعد از اینکه وارد سایت Google Trends شدید در ابتدا باید در باکس بالایی سایت کلمه کلیدی مورد نظر خود را وارد کنید و سپس با انتخاب کشور، میتوانید اطلاعات و آمارهای مربوط به کلمه کلیدی مد نظر خود را مشاهده کنید.
البته این ابزار قابلیتی را برای کاربران قرار داده است و آن هم مقایسه کلمات کلیدی است که موضوع بسیار مهمی است و شما میتوانید با این کار کلمه کلیدی مناسب را از بین کلمات دیگر پیدا کنید.
ابزار گوگل ترندز یکی از بهترین ابزارهای دنیای سئو است که هر فردی باید در پروسه سئو حتما از این ابزار استفاده کند.
۶- Facebook :
در قسمت دوم از دوره مقدماتی سئو SEJ که معرفی ۷ غول بزرگ دنیای جستجو بود درباره فیسبوک مفصل صحبت کردیم و بیان شد که این ابزار یک شبکه اجتماعی است ولی به دلیل اینکه کاربران بسیار زیادی دارد میتواند به عنوان یک موتور جستجو محسوب شود، حال با توجه به این حجم ترافیکی که در فیسبوک است، برای پیدا کردن قصد کاربر و تحقیق کلمه کلیدی از آن استفاده کنید.
یعنی در اصل ترندها (موضوعات پر مخاطب) فیسبوک را میتوانید به عنوان کلمات کلیدی خاص محسوب کنید.
۷- Twitter :
توییتر هم یکی از ابزارهای رایگان است که هر تولید کننده محتوایی میتواند با استفاده از این ابزار بهترین کلمات کلیدی که مخاطب یا ترند دارد را پیدا کند. توییتر هم همانند فیسبوک یک بخش ترندز یا همان پر مخاطبان دارد که بر اساس الگوریتمهایی طراحی شده تا به شما مطالبی را نشان دهد که بیشترین مخاطب را دارند و از این قابلیت میتوانید در راستای تحقیق کلمه کلیدی استفاده کنید.
البته متاسفانه این ابزار و فیسبوک در ایران فیلتر هستند و برای اتصال به این شبکههای اجتماعی که ما در این مقاله به عنوان یک ابزار معرفی کردیم نیاز به فیلترشکن دارید.
نکته بسیار جذابی درباره توییتر و الگوریتمهای موضوعات پر مخاطب وجود دارد و آن هم این است که نتایج به موقعیت جغرافیای شما بستگی دارد و اگر موقعیت خود را تغییر بدهید نتایج نشان داده شده نیز تغییر پیدا میکنند و این میتواند خبر خوبی برای افرادی باشد که بر روی سئو محلی سایت خود کار میکنند.
۸- YouTube :
رسیدیم به یوتیوب که در مقالات آکادمی راهِ دی اِم همیشه اشاره کردیم که یکی از بزرگترین و بهترین موتورهای جستجو در دنیا است که هر فردی که در دنیای دیجیتال مارکتینگ فعال است میتواند از این ابزار به بهترین شکل ممکن استفاده کنید و ترافیک قابل توجهی را جذب خود کند.
البته در این مقاله قصد داریم تا از یوتیوب به عنوان ابزاری برای تحقیق کلمه کلیدی و فهمیدن قصد کاربر استفاده کنیم.
البته یوتیوب بخشی دارد که کمتر کسی با این وبلاگ آشناست و شما میتوانید در این وبلاگ موضوعات پر مخاطب در یوتیوب را رصد کنید و از آنها برای تولید محتوا استفاده کنید و به همین دلیل ما در این قسمت یوتیوب را به عنوان ابزاری برای پیدا کردن کلمههای کلیدی مناسب معرفی کردیم.
خالی از لطف نیست که باز هم اشاره کنیم که اگر قصد دارید دیده شوید حتما از پلتفرم یوتیوب برای جذب کاربر استفاده کنید زیرا که خیلی از متخصصین اعتقاد دارند آینده وب در اختیار محتوای ویدیویی است، یویتیوب علاوه بر اینکه دومین موتور جستجوی دنیا است بزرگترین موتور جستجوی ویدیو در دنیای وب است و باید ان را جدیتر بگیرید.
۹- Pinterest :
پینترست نیز یکی از پلتفرمهای بسیار جذاب و معروف است که افراد زیادی در سراسر دنیا از این پلتفرم استفاده میکنند و به عنوان یک ماشین تولید ترافیک از آن نام میبرند. در سال ۲۰۱۶ این شرکت قابلیت اکسپلور را برای موضوعات پر مخاطب روز را راهاندازی کرد تا با توجه به علاقهمندیهای که شما انتخاب کردهاید موضوعات ترند روز را به شما در بخش اکسپلور نمایش میهد. این ابزار واقعا ابزار فوق العادهای برای تحقیق کلمه کلیدی است.
نکته بسیار مهمی که درباره این شبکههای اجتماعی وجود دارد این است که در محیط کسب و کار ایران مدت زمان کوتاهی است که از ابزارهای برای جذب ترافیک استفاده میکنند در اصل بیشتر از شبکه اجتماعی اینستاگرام برای جذب ترافیک در دنیای اینترنت استفاده میشود و شما برای مطمئن تر شدن از موضوعات و کلمات پر مخاطب از هشتگهای اینستاگرام نیز استفاده کنید، که در ادامه هم به این ابزار اشاره خواهیم کرد.
البته شاید در نگاه اول کمبود محتوا به زبان فارسی در این شبکههای اجتماعی که معرفی کردیم زیاد به مذاق ما خوش نیاید ولی اگر از زاویهای دیگر به این موضوع نگاه کنیم متوجه میشویم که این یک فرصت بسیار عالی و ویژه است و شما که در ابتدای راه هستید میتوانید با تولید محتوا در این پلتفرمها جزو اولین ها باشید (البته فراموش نکنید که سرعت در دنیای وب بسیار زیاد است و هم اکنون نیز خیلی از کسب و کارها، همین استراتژی را اتخاذ کرده باشند، پس سریع عمل کنید و ترافیک قابل توجهی را به سمت خود و کسب و کارتان هدایت کنید.
یکی از رموز موفقیت در این پلتفرمها یا شبکههای اجتماعی که در دنیای دیجیتال مارکتینگ به آنها چنلهای بازاریابی میگویند استمرار و صبر است.
ابزارها یا چنلهای دیگری نیز وجود دارند که به صورت تیتر وار به آنها اشاره میکنیم :
۱۰- Digg
۱۱- Reddit
۱۲- Hacker News
۱۳- Product Hunt
۱۴- Inbound.org
۱۵- Instagram’s Explore
۱۶- Snapchat Discover
۱۷- Flickr
۱۸- Quora
۱۹- Wikipedia
۲۰- Medium
البته جستجو کلمه کلیدی در شبکههای اجتماعی تکنیکهای خاص خود را دارد که به زودی مقالهای تخصصی در این باره منتشر خواهیم کرد.
۲۱- Google Autocomplete :
ابزار Google Autocomplete نیز یکی از ابزارهایی است که خود شرکت گوگل در اختیار کاربران و متخصصین قرار داده است و به ادعای متخصصین ما در آکادمی راهِ دی اِم و دیگر متخصصین این حوزه، کاملا مشهود است که این ابزار یکی از کاربردی ترین ابزارها برای تحقیق کلمه کلیدی است.
و شما با استفاده از Google Autocomplete میتوانید تمام کلمات کلیدی دم دراز (Longtail Keywords) را پیدا کنید.
برای استفاده از این ابزار کافی است وارد سایت گوگل شوید و در باکس جستجو، کلمه کلیدی مورد نظر را تایپ کنید تا در یک جعبه کشویی، Google Autocomplete ظاهر شود و کلمات مرتبط و مناسب را به شما نمایش دهد.
۲۲- Google People Also Ask :
این بخش نیز یکی از قابلیتهایی است که گوگل در اختیار کاربران قرار داده است تا بتوانند به راحتی قصد کاربر از جستجو را متوجه شوند و با نوشتن محتوایی در همین راستا در میان رتبههای اول قرار گیرند.
کافی است کلمه مورد نظر خود را جستجو کنید و کمی صفحه را اسکرول کنید تا باکسی را مشاهده کنید که یک سری سؤالات متداول که مردم یا همان کاربران درباره همان موضوع دارند را ببینید و با استفاده از این عناوین در مقاله و محتوای خود به عنوان تگ هدینگ، میتوانید شانس بیشتری برای حضور در نتایج اولیه داشته باشید. البته این موضوع کمک شایانی میکند تا بتوانید در باکس فیچر اسنیپت نیز قرار بگیرید.
۲۳- Google Searches Related To :
ابزار دیگر برای تحقیق کلمه کلیدی و فهمیدن قصد کاربر ابزار Google Searches Related To که معمولا در انتهای صفحه نتایج جستجو قرار میگیرد و با نام Searches Related to نمایش داده میشود و شاید باور نکنید خیلی از سئو کاران بزرگ از این ابزار برای تحقیق کلمه کلیدی استفاده میکنند زیرا که پیشنهادات خود گوگل را به شما نمایش میدهد و تقریبا میتوان گفت مطمئن تر است.
۲۴- Google News :
گوگل نیوز نیز جزو ابزارهایی است که از آن برای تحقیق کلمه کلیدی استفاده میکنند و این پلتفرم، اخبار را از سایتها در بستر خود قرار میدهد و میتواند موضوعات ترند را به شما نمایش دهد ولی متاسفانه به علت تحریمهای موجود این ابزار کارایی زیادی برای زبان فارسی ندارد ولی تصمیم گرفتیم این پلتفرم را هم در این لیست قرار دادیم.
۲۵- Google Alerts + IFTTT :
ما این دو ابزار را در یک دسته قرار دادیم، این ابزارها واقعا تاثیر زیادی در مسیر دیجیتال مارکتینگ دارند و متاسفانه خیلی از افراد فعال در این حوزه از وجود این دو ابزار اطلاع دقیقی ندارند ولی در این بخش توضیح میدهیم که این ابزارها چه کاربردی دارند.
Google Alerts یکی از ابزارهایی است که خود شرکت گوگل در اختیار وبمستران قرار داده است و شباهت بسیار به ابزار Buzzsumo دارد ولی با یک تفاوت، که شما میتوانید با مشخص کردن کلمه کلیدی مورد نظر و دادن ایمیلتان، هر زمان که محتوایی با این کلمه کلیدی در دنیای وب منتشر شود این ابزار به شما اطلاع میدهد و این قابلیت بسیار فوق العاده میواتند کمک بسیار زیادی به وبمستران کند.
IFTTT نیز یک قابلیت فوق العاده در دنیای وب است و هر چقدر از ویژگیهای این ابزار بگوییم کم گفته ایم و نام آن مخفف (IF THIS THEN THAT) است.
امروزه شبکههای اجتماعی و چنلهای بازاریابی بسیار زیاد شدهاند و مدیریت همه آنها با هم موضوع بسیار پیچیده و سختی میباشد. شما میتوانید با استفاده از این ابزار تمام چنلهای دنیای وب را به هم متصل کنید و همزمان همه را با هم مدیریت کنید که واقعا تجربهای بسیار هیجان انگیز است که باید حتما خودتان امتحان کنید.
۲۶- Google Search Console :
بله رسیدیم به یک ابزار فوق العاده که محصول کمپانی بزرگ گوگل است و تقریبا همه وبمستران از این ابزار استفاده میکنند که قابلیتهای مختلفی دارد اعم از اینکه شما میتوانید ایرادات فنی سایت خود را ببینید و در پی حل کردن آنها اقدام کنید. نصب سرچ کنسول نیز بسیار ساده است و میتوانید با نصب آن به اطلاعات و آماری کامل و جامع درباره وب سایت خود به دست آورید.
که در این ابزار آمارهای دقیق به شما میدهد ولی یکی از جذابترین آمارهایی که در اختیار شما قرار میدهد کلماتی است که شما در آن کلمات در نتایج جستجو دیده شدید و مخاطبان وارد سایت شما شدهاند که این نسبت به شما نشان میدهد که نیاز کاربر در کلماتی که زیاد دیده شدهاید زیاد است و شما باید با کار کردن بر روی آنها سعی کنید تا اختلاف بین Impression (دیده شدن در نتایج جستجو) و کلیک شدن را کاهش دهید و این نشان میدهد که توانسته اید ترافیک قابل توجهی را بدست آورید.
۲۷- Google Keyword Planner :
ابزار گوگل کیورد پلنر هم بیست و هفتمین ابزار لیست ما است که یک ابزار بسیار عالی برای تحقیق کلمه کلیدی و فهمیدن قصد کاربران از جستجو است و این ابزار بیشتر برای تبلیغات گوگل مورد استفاده قرار میگیرد ولی نکته همینجاست که در تبلیغات گوگل معمولا از کلماتی استفاده میشود که هم جستجوی زیادی دارند و هم نرخ تبدیل بالایی دارند و شما میتوانید با استفاده از این ابزار کلماتی که نرخ تبدیل بالایی را دارند برای کسب و کار خود استفاده بیابید.
۲۸- Rank Tracker by SEO Powersuite :
Rank Tracker by SEO Powersuite یک ابزار بسیار جالب است و امکانات مفیدی ارائه میدهد این ابزار توسط SEO Powersuite ساخته شده است و به شما این امکان را میدهد که بدانید رقبای شما در چه کلمات کلیدی در نتایج جستجو قرار دارند و شما با دادن URL سایت خودتان و ۱۰ رقیب دیگر از این قابلیت بهره ببرید که بسیار کارساز و مفید است.
یک قابلیت جالب که این ابزار در اختیار شما قرار میدهد این است که اگر یکی از صفحات شما در چند کلمه کلیدی متفاوت در نتایج جستجو قرار داشته باشد این ابزار رتبهها را به شما نمایش میدهد.
نتیجه گیری :
در این مقاله سعی شد تا بهترین ابزارهای رایگان تحقیق کلمه کلیدی و قصد کاربر را به شما معرفی کنیم تا بتوانید با استفاده از این ابزارها استراتژی درست و مناسبی برای خود تدوین کنید. البته مطمئنا شما با توجه به مخاطبانتان میتوانید از چند ابزار انتخابی استفاده کنید چرا که استفاده از همه ابزارها به صورت موازی ممکن نیست و میتوانید با توجه به دسترسی مخاطبانتان به چنلها، بهترین ابزار برای کسب و کارتان پیدا کنید.
در این قسمت نیز سعی کردیم بعدا از بیان مفهوم تحقیق کلمه کلیدی و قصد کاربر از جستجو، ابزارهایی را به شما معرفی کنیم که به شما کمک میکند تا تحقیق کلمه کلیدی و قصد کاربر را انجام دهید. البته مطمئنا ابزارهای دیگری هم وجود دارد ولی ما سعی کردیم تا تعدادی از بهترین ابزارها را در این مقاله بگنجانیم تا شما دوستان و علاقهمندان بتوانید از این ابزارها استفاده کنید.
در قسمت پنجم از دوره مقدماتی سئو SEJ قرار است تا درباره اهمیت لینک در دنیای سئو صحبت کنیم تا به اهمیت پیوندها در این دنیای شگفت انگیز پی ببریم پس با ما در آکادمی راه دی ام همراه باشید.
امیدواریم از مطالعه این مقاله لذت برده باشید.
لطفا نظرات و تجربیات خود در استفاده از ابزارهای مختلف با ما و دیگر علاقهمندان به اشتراک بگذارید.
منابع : آکادمی راه دی ام | Searchengineland
۱۴ دیدگاه. دیدگاه تازه ای بنویسید
همیشه بهترین بودین در بحث آموزش های سئو محور. خسته نباشید
سلام پگاه خانم، خوشحالیم از اینکه همیشه از کیفیت محتوا ها رضایت داشتید، انجام وظیفه میکنیم 🙏🏻
شبتون بخیر، مقاله خیلی عالی و جامعی بود مقاله بعدی رو کی منتشر میکنید ؟ اون هم در رابطه با تحقیق کلمات کلیدی هستش ؟
سلام آقای نایبی سپاس از حسن توجه شما
با وجود اینکه در آکادمی راه دی ام با وجود حجم کاری بالاروبرو هستیم، ما سعی میکنیم تا با تالیف محتوای با کیفیت بتونیم بهترین خدمات رو به شما عزیزان ارائه بدیم و نمیخواهیم تا کیفیت را قربانی کمیت بکنیم و به زودی قسمت پنجم دوره مقدماتی سئو SEJ را برای شما عزیزان منتشر خواهیم کرد.
بنظر من همیشه سخت ترین کار اینه که هدف کاربر و قصد کاربرو بفهمیم و ببینیم کاربر به دنبال چه کلمه کلیدی هست که با خوندن این مقاله دیگه به راحتی میتونم بفهمم که هدف کاربر چیه و راحت تر کلمه کلیدی مناسب رو پیدا کنم. مرسی از مقاله خوبتون
سلام خانم ملیکا سپاس از حسن توجه شما
فهمیدن قصد کاربر یکی از کلیدی ترین پایههای سئو هستش که باید جدی گرفته بشه و ما در این قسمت قصد داشتیم تا اهمیت این موضوع و ابزارهای رایگان را معرفی کنیم.
با آرزوی موفقیت برای شما
سلام آقای تیموری، شما نگفتید که بعد از فهمیدن قصد کاربر چه باید کرد، قسمت پنجم کی منتشر میشه؟
سلام خدا قوت مقاله خیلی خوب و مفیدی بود 👍
آفرین مقاله خیلی خوبی بود
سپاس از حسن توجه شما خانم اسلامی
با آرزوی موفقیت برای شما
واقعا پست بسیار عالی نوشتید . شخصا از این ابزارها زیاد اطلاعاتی نداشتم.
موفق وپیروز باشید.
اقا علیرضا عزیز سپاس از حسن لطف شما
امیدواریم تا انتشار مقالات مفید و کاربردی بتوانیم نظر شما عزیزان و علاقه مندان را جلب کنیم.
با آرزوی موفقیت برای شما دوست عزیز
سلام خدا قوت، خیلی مقاله خوب و جامعی بود.
سلام آقای تیبی عزیز سپاس از حسن توجه و لطف شما
با آرزوی بهترین ها برای شما